mandag 6. november 2017

Grønnmalt benk

Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Grønnmalt benk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Stilfulle benker fra 6nok. Det står en grønmalt benk i haven - den har vært vitne til så mange ting. Vi satt på benken der i haven - den søte kvelden da vi skiftet ring. Og hvis den grønne benk i haven - kunne fortelle det den hadde sett, Da ble det slutten på vår hem’lighet - men den har hittil gudskjelov holdt tett.


Grønnmalt benk

Dette er kanskje første og fremst en plate for godt voksne mennesker som vokste opp med Ønskekonserten etter krigen. Takket være selskapets. En hyllest til Otto Nielsen. Med sanger som En grønnmalt benk , Det har vi og andre slagere skrev og sang Otto Nielsen seg inn i norske hjerter. Han var også en av de viktigste personene i NRKs historie.


I år var han redaktør i Søndagsposten, et av NRKs mest populære radioprogram gjennom tidene. Han har skrevet en rekke viser, men var også en kjent stemme i NRK, blant annet gjennom programmet Søndagsposten som han ledet i mange år. Foran NRK i Oslo står en grønnmalt benk ved steinrøysa til Alf Prøysen og bysten av Erik Bye.


Grønnmalt benk

Sten NilsenKathrine Moholt aagefan. Brasilifisert Otto Nielsenquot;. Med smilende penner og humor som våpen. Otto Nilsens viser er så naturlig plassert på en grønnmalt benk i Rio, at hadde det ikke vært for den norske språkdrakten, kunne vi trodd både det ene og det andre.


Arrangert av Øyvind Johan Eiksund. Med PÅ EN GRØNNMALT BENK I HAVEN tar de publikum tilbake til husmorens glansdager, – nemlig 50-tallet! Dette blir en musikalsk reise med humoristiske skråblikk på hverdagslivet og hverdagslykken til de to gode venninnene Astrid og Ingeborg, hvorav den ene er den typiske husmoren fra 50-tallet, mens den andre drømmer seg bort i svermeri og Norsk Ukeblad. En musikkteaterforestilling av og med Underholdningsvogna, som kan komme til deg!


Grønnmalt benk

En Grønnmalt Benk - I Rio? På en grønnmalt benk i haven. Lille Jensen drar til. Koselig benk og vakker farge! Jeg smiler litt og nynner på denne gamle sangen, og ville gjerne hatt en grønnmalt benk i hagen!


Otto Nielsen er hedret med en grønnmalt benk (ses til venstre) i en minnelund ved NRK-huset på Marienlyst i Oslo, sammen med Erik Bye (hedret med byste, bak) og Alf Prøysen (steinrøisa neri bakken, til høyre).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg