tirsdag 28. november 2017

Jordan fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Jordan Brytebladskniv Stor. Bruk endestykke til å bryte av slitte deler av knivbladet. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Er du usikker på hvilken farge du skal velge?


Eller hvordan du skal finne gode tilleggsfarger? Jotun Fargesenter hjelper deg med nettopp dette. Vi utvikler, produserer og selger produkter av høy kvalitet.


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere!

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Gratis frakt fra 6kr. Opptil rabatt - bestill nå! Unik utforming gir maksimal kraftoverføring.


Hammerhode, spikeruttrekker og hardmetallblad til maling, lakk, metall og betong. Skrape med ergonomisk utformet skaft. Robust brytebladkniv med godt grep.


Bladet kan skyves sidelengs for bedre adkomst i hjørner. Jotuns nye fargekart er designet slik at det skal bli enklere å velge farger og tilpasse fargepaletten etter din personlige stil. Med kartet kan du også skape et bredt spekter av interiørstiler. Alle fargene som ligger vannrett, loddrett og diagonalt passer sammen.


Den er både enklest og raskest å male me og gir en fin finish. Til listverk anbefaler jeg en skrå pensel. Til å spare ut, altså male en ramme rundt veggen før du ruller over, bør du velge en presisjonspensel - enten en trekantet eller en skrå. Finn inspirasjon i Jotuns fargekart , se årets farger og trender og få gode tips til farger og kombinasjoner - og se hvordan du får det vakreste resultatet.


For et jevnt resultat på slette vegger, er rulle nødvendig.

Jeg liker dette settet fra JORDAN. Det gjør jobben langt enklere og er mer skånsomt for kroppen. Et godt tips er å kjøpe utstyr fra samme produsent. De har løsninger som passer godt sammen.


Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Se leiligheten når den ble malt i farger fra Lush Garden paletten. Vakre blå-grønne farger gir samme harmoni som vi finner i dype skoger og botaniske hager. De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene.


Prøve en ny farge hjemme i år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg