mandag 13. november 2017

Bruka hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Oppbevaring til lave priser.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Labyrint deco 80x11x63cm.


De er produsert i pulverlakkert metall av høy kvalitet, og den er genial til all slags oppbevaring på barnerommet, kjøkkenet, badet, stuen og entreen - kort sagt - til alle rom. Muuto Stacked White, Small. Perfekt for å vise frem dine fineste pyntegjenstander. Vi elsker å style ulike ting i denne på de forskjellige hylleplatåene i hyllen !

Genial til all slags oppbevaring på kjøkken, ba stue eller entre! Kommer med skruehull til oppheng. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Hallbord Level Svart.


Hylla level 180x30x70. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Hvit, Svart, Metall, Høyde. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen.


Finn hyllene til veggen i spennende design her. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.

Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. Man bør være to for å montere møbelet.


Her i nettbutikken finner du vårt utvalg hyller fra leverandører som Menu, Bruka Design og NICHBA Design. Selger en nesten ubrukt bruka labyrint hylle i hvit metall. Størrelsen er 60x60x18cm. Må hentes i Bergen sentrum. Haze Vitrineskap Svart.


Du får plass til mye uten at møbelet tar opp for mye plass i rommet. Velg om du vil sette opp hylla vannrett eller loddrett på veggen. Skruer for festing til vegg er ikke inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg