fredag 3. november 2017

Hth kampanje

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Hvis du har forelsket deg i et HTH -kjøkken, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.

En fusjon med datterselskapet Telefunken AG og påfølgende oppkjøp av Daimler AG og Electrolux formet AEG til det framtidsrettede selskap det er nå. Jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra HTH og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by. Generelt sett får man alltid rabatter hos kjøkkenleverandørene.


Da vi i fjor kjøpte HTH -kjøkken fikk vi gratis montering, men ikke rabatt på selve kjøkkenet. For din del ville det jo vis lønt seg om du traff på en slik (gratis montering) kampanje. Du kan jo prøve deg på at du slår til hvis du får gratis montering istedenfor 1? Tallene er før rabatter og omfatter ikke digital annonsering.


Gjør Det Selv HTH -sortimentet består av nøye utvalgt design, tilbehør og hvitevarer.

Rabatten vi fikk på Møre-kjøkkenet vårt var og der var det da kampanje. Vi var imidlertid ikke hos HTH så jeg kan ikke svare på hvordan de gjør det her. Lykke til med valget! Norema ønsker å hjelpe deg på veien slik at prosessen med å velge kjøkken skal bli så enkel som mulig.


Drøm deg bort og hent inspirasjon fra våre bilder, før du bestiller time hos en av våre selgere. Lokal lagring av data og informasjonskapsler. Hva slags informasjon samler vi inn? Vi samler inn data om hvordan brukerne våre bruker nettsidene våre. HVITEVARER PÅ KOMPLETT.


NO Vi vet det fort kan bli mye styr når en hvitevare ryker. Det haster ofte å få en ny på plass. Gratis frakt fra 6kr. Høstens kampanje fra Epoq og Bosch! Du får også opptil avslag på utvalgte integrerte hvitevarer fra Bosch!


Det skal være lett å bytte kjøkken. Ta et dypdykk i hva ditt Miele produkt kan gjøre for deg. Prøv våre helt egne oppskrifter, videoer og kokebøker.

Les om vin og kulinariske trender. Finn den siste katalogen fra HTH i Oslo og de beste tilbudene og kundeavisene fra møbelforretninger. Følg med for spennende kampanjer og produkter. Sigdal har et stort utvalg i kjøkken og bad.


Alle våre produkter er i ekte, norsk kvalitet! Varemerket HTH heter nettopp det den gjør – Hjelper Tørr Hud. Her finner du informasjon om nyheter og aktuelle kampanjer. De siste produktnyhetene fra Miele finner du her. Er det noen som vet om HTH bruker å kjøre kampanje på Miele- produkter på høsten også?


Vet de pleier å ha en slik Miele-dag på våren i allefall, men skulle lagt inn bestilling snart. Hvor henvender vi oss ellers for å få billigst mulig produkter? De har ikke kampanje for tiden, men vi ble tilbudt 12.


Når ansatte hos HTH automagisk får rabatt på alle hvitevarer, da er. Finn de nyeste kundeavisene, katalogene og tilbudene fra HTH , samt adresser, åpningstider og telefonnummer for HTHs butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg