onsdag 15. november 2017

Englesson vitrinskåp

Sammenlign pris med oss! När det kommer till vårt sortiment av vitrinskåp och skänkar erbjuder vi en uppsjö av valmöjligheter och kombinationer och finns i våra klassiska möbelserier Stockholm, Hampton, Haga och nya Edge. Våra vitriner och skänkar kommer i olika storlekar, vackra färger och rena linjer som gör att de passar in över. De kan också vara riktigt eleganta som möbel betraktad. Detta vitrinskåpet har glasdörrar och hyllor av trä, stor rymlighet att förvara allt från glas och porslin till böcker.


Skänkens överdel ett vitrinskåp med glas på kortsidorna och på de tre dörrarna.

Skåpet rymmer tre hyllplan. Underskåpet består av tre skåp med ett hyllplan. Välj om ni önskar med eller utan lådor.


Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra frågor. Med lång erfarenhet inom design och egen tillverkning har de höga krav vad det gäller form, material och kvalitet. För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.


Hans barn tog över företaget på 90-talet och valde då att gå över till trä och stoppmöbler. En fantastisk kvalitet för bästa komfort.

I vårt utbud finner ni bland annat ett flertal soffor och vitrinskåp. Rena linjer med fin balans mellan då och nu. Englesson tillverkar möbler du kommer att trivas med länge. Möblerna har rena linjer med fin balans mellan då och nu.


Stockholm vitrinskåp med täckta sidor och två hyllplan i trä. K vitrinskåp - Karl Andersson och Söner. KA vitrinskåp röd - Karl Andersson och. Den blev så lyckad och fick så många lovord att han och hans fru bestämde sig för att sätta den i produktion. VITRINESKAP, SPISEBOR SPISESTUESTOLER MM FRA ENGLESSON OG ARTWOOD SELGES HOS TOWNHOUSE INTERIØR!


Det är här dina drömmar föds och förverkligas. Låt oss inspirera dig! Store är din möbelaffär med designade möbler och heminredning med butiker i Göteborg och online. Send oss gjerne en mail. En handmålad möbelserie med ursprung från traditionellt svenskt hantverk.


Vitrinskåp Hampton 100B x 37D x 207H Art. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att fortsätta på den här webbplatsen godkänner du detta.

Idag är alla i familjen engagerade, från produktutveckling till miljö. Mind Soffa -Sits är en minimalistisk soffa i skandinavisk stil och med hög komfort. Du hittar det mesta hos oss. Vackert ljusgrå med praktiska lådor nedtill.


Kombinera gärna detta bord med andra produkter i samma serie så som vitrinskåp , matbord samt stolar. Bra att veta: Trät är FCS certifierat MDF har klass Vattenbaserad samt miljövänlig färg Torkas av med en fuktad trasa med. Totalt finns det hyllor där du kan ställa ditt porslin samt att sidorna är gjorda i glas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg