mandag 13. november 2017

Fine tapeter til soverom

Fine tapeter til soverom

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Se vårt store utvalg. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Get inspired with our fine product range.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp.


Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen! Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til -veggtepper. Tapeter gir rommet særpreg så her får du noen tips til hvilke tapeter som er gode på soverommet.


Fine tapeter til soverom

Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Tapet fra Sandberg: Tapet til soverom. Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Ulike tapeter passer til ulike rom. Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg.


Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Den nordiske stilen passer godt på et soverom. Med stilfulle tapeter , møbler i naturmaterialer samt tekstiler i lin, skaper man enkelt et vakkert soverom. Bruk gjerne tapeter med to forskjellige mønstre, men med samme grunntone, og vips så har du et drømmesoverom!


Mørke vegger med struktur av skinn. Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom. De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom. Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg, dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene. Kolleksjonen er gjennomsyret av upolert og rå eleganse, og fargeskalaen er rolig og harmonisk, som naturens egen palett.


Tapeter med matte, taktile overflater er kombinert med skimrende innslag. Velkommen til å se verden gjennom våre briller. Bestill Tapeter till gangen online hos Happywall.


Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert. De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver. Det er også mulig å blande fra både varmt og kaldt, men da gjelder det å holde tunga. Prisen er pr rull à x 0. Leveringstid ca dager Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende våre tekstil tapeter.


Fine tapeter til soverom

Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et soverom. Det skal gjerne være trendy, men først og fremst funksjonelt, praktisk og komfortabelt. Rommet er et slags friste hvor det tilbringes mye tid til lekser, musikk og venner.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Gjør eksteriør til interiør ved hjelp av vårt tapeter og fototapeter med mursteinseffekt.


Fine tapeter til soverom

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Se hva tapet kan gjøre med hjemmet ditt. Fra hvitt og kjedelig til et kunstverk på kort tid. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på.


Hos oss finner du et stort og variert utvalg av både ensfargede og mønstrede tapeter , som for eksempel unike fondtapeter for ethvert rom og smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg