torsdag 23. november 2017

Lysestake hvit

Lysestake hvit

Alt til cafe, hotell og restaurant. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Lysestake hvit

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Den elegante lille, hvite lysestaken fra Kähler har en uhøytidelig og stilren look. Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark. Denne varen er utsolgt i nettbutikken. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Lysestake hvit

Her finner du lysestaker der du kan bruke både kubbelys, kronelys og telys i, lysestakene. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid. En nett, dekorativ lysestake i tre med smale lys for innendørs bruk.


Antall pærer (ikke utskiftbare). Sprer et fint lys og skaper en herlig stemning. Transparent ledning med strømbryter, lengde 1cm. Gjør det koselig i hverdagen med lysestaker og lykter. Vi har et stort utvalg av lysestaker og lykter i forskjellige stiler, farger og materialer.


Lysestake hvit

Flott fat i hvit marmor fra Nordstjerne. Den har plass til fire kubbelys, og er perfekt som adventsstake, men også fin året rundt! Marmor er et naturlig materiale, hvert produkt vil derfor variere noe i utseende.


Fjern støv og annet smuss med en fuktig klut. Vanskeligere flekker kan vaskes med mildt oppvaskmiddel og varmt vann. En adventslysestake er kanskje den mest tradisjonelle juledekorasjonen som vi ikke kan være foruten. Flotte telysestake i hvit marmor fra Eichholtz Interiors (selges enkeltvis). Lysestake Eneby 5L Hvit.


Den minste Hammershøi-lystestaken i hvitt passer perfekt sammen med resten av de elegante designlysestakene fra Kählers Hammershøi-serie. Alle lysestakene har de karakteristiske rillene som binder sammen hele designserien på tvers av farge, form, materiale og funksjon. Nordic Light lysestake, hvit 81NOK.


Georg Jensen Koppel hurricane, medium 99NOK. KitchenTime selger lysestaker av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Hent flere Om oss Vår. Stort utbu bra priser og fri frakt.


Globo lysestake er et sett med holdere til stearinlys fra Kähler. POV lysestake fra Menu, er designet av Note Design Studio. Materiale Pulverlakkert stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg