tirsdag 21. november 2017

Juleduk

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Inviter til julemiddag og dekk bordet med en nydelig juleduk. Vi har også juleløper og spisebrikker til jul. Kjøp enkelt og trygt i nettbutikken. Juleduk for rundt bor med eksklusiv Plauen-blonde og broderi i glansgarn.


Juleduk

Hva slags juleduk man ser etter avhenger både av smak og behov. For de som har små barn i huset, eller venter hyppig besøk av små barn, kan en teflonfuk som tåler søl og fuktighet være et bra valg. Velg mellom ulike størrelser, fra 140x240cm til 140x320cm. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet?


Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Skjul filter Vis filter. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill.


Juleduk

Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Mønstret “Patchwork” juleduk som er i ett stoff med litt tykkelse og struktur, slik at den faktisk også kan brukes som sengeteppe, eller som teppe til en litt slitt lenestol eller sofa. Du får også putetrekk til pyntepute (40×cm) i samme serie. Kombineres med annen julepynt.


Den helt klassiske versjonen i julerød og gull har en. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Juleduk

Ingen produkter i denne kategorien. Den høye kvaliteten på alle dukene våre, gjør at du ikke behøver å spare dem til spesielle anledninger, men at du saktens kan dekke et flott bord også i hverdagen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Ateljé Margaretha er størst på broderier i Norge!


Hos oss finner du mengder av broderier fra velkjente leverandører til riktig god pris. Dompap Ny ferdig juleduk som er brodert på lin- polyesterstoff. Innfelt rød bisékant.


Broder et håndarbeide. Jeg kjenner at jeg liker bedre og bedre disse tradisjonelle juletingene. Svigermor Ingrid har brodert en fin juleduk som tas fram hvert år. Den er spesielt fin med fruktfat, nøtter og sjokolade og denslags på.


Ekstra koselig på den rette julemåten. Juleselskapene fra barndommen var fylt med slike fine tradisjonsrike ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg