onsdag 8. november 2017

Danske møbler spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser.


Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk!

Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet. Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg! Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe.


Abonner på nyhetsbrev. Skan Møbler Kristiansand AS. Dansk design er et veletablert brand i hele verden, og det er ikke noen unntakelse for de klassiske møbler fra FDB.


De store klassikere har i dag fått selskap av en rekke nåtidens designere, som har høstet stor anerkjennelse for deres design. Helt uten fordyrende mellomledd. Spar opptil på norske butikkspriser. Prisen afhænger af trætype, og er uden tillægsplader.


I Haselv, sine produkter ivaretas treets fine struktur og egenskaper. Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder.


Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV- møbler. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A- Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer.

JULEGAVETIPS UNDER 70-. På Møblia-Shopping vil du finne alle typer møbler og det lille ekstra du kanskje ikke finner overalt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sortimentet omfatter stoler med sitteputer , spisebord. Velg mellom runde, ovale eller rektangulære bord både med og uten ileggsplater fra en rekke kjente leverandører.


Spisebord finner du på Verket Interiør. Landet har lang tradisjon for design og produksjon av møbler - en tradisjon danskene er bevisst på og stolt av. Svært mange offentlige bygg i Danmark er innredet utelukkende med møbler laget av danske designere, og i nær sagt alle danske hjem finnes et dansk designprodukt.


Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer, har Skovby et spisebord , der passer ind i din bolig. Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter. Et spisebord fra Skovby giver plads til alle. Er du på jakt etter et møbel som virkelig skiller seg ut? Se spisebordene våre her.


Se alle vores produkter her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg