torsdag 16. november 2017

Bygningsplater utendørs

Fiberarmert sement er et svært interessant og motstands-dyktig byggemateriale som er ideelt for alle typer innendørs og utendørs veggbekledning. Bruken av PVA-fibre sammen med utvalgte typer cellulose-fibre til forsterkning av sementen, gir en unik kombinasjon av letthet motstandskraft og imponerende styrke. MAXBO har bygningsplater og tilbehør som vindtettingsprofil og skjøtetape. Kjøp på nett eller i butikk.


Se det store online utvalget av Plater hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kryssfinérplate produsert spesielt for å lage former til støping både innendørs og utendørs. Platene er laget av lag gran, bjørk og poppel som overflatebehandles med vegetabilsk olje. Inneholder ingen miljøfarlige stoffer.


Bruksområde Platene brukes normalt til å lage former når man skal støpe med betong. Cembrits bygningsplater av fibersement holder bade vind og damp ute. De tåler regn, snø og vin og gjør bygget sterk i alle typer vær under.


Bygningsplater utendørs

OSB er en trelags plate laget av furuflis. De to ytterste lagene ligger parallelt med lengderetningen, mens midtlaget ligger på tvers. Furuflisene er limt sammen med et flytende syntetisk lim. Typiske bruksområder er for eksempel undertak og undergulv.


Noen som har forslag til noen slette (glatte) plater som kan monteres utendørs og males med et brukbart varig resultat? Pr i dag tror jeg det er en form for finerplater som har stått siden 9 de er nå råtnet og malingen flasser. Men i varighet er det greit nok, er ikke store flaten som skal dekkes. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet.


Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff.


STENI Masterboard bygningsplate er et sikkert underlag for varmekabler, flytsparkel, gulvstøp og flis, velegnet til bad og andre våtrom. Bruksområder: -OSBgjør seg utmerket som undertak, undergulv, emballasje, byggeavskjerming, underkledning bak gips og mer til. Produktbeskrivelse: -Platene er bygd opp av tre lag. Uansett hvilket gjør-det-selv-prosjekt må skal i gang me vil du sannsynligvis trenger bygningsplater av enten den ene eller den andre typen.


Bygningsplater utendørs

BAC Fibersementplate er en brannhemmende plate som underlag for varmekabel. Ved montering av varmekabel på brennbart underlag kreves det at underlaget blir tildekket. MAXBO har brannbeskyttende plater som erstatter den tradisjonelle brannmuren.


Også her må bjelkene være tørre og frie for snø og is når platene monteres. Se forøvrig limprodusentens anvisninger. Platene skal skrues fast til underlaget med skrueavstander som vist i fig. KRYSSFINER UTENDØRS Utendørs bruker vi ofte kryssfiner når vi skal lage et nytt tak, der undertaket skal være bærende og beskyttet av et takbelegg. KRYSSFINER TIL STØPEFORMER Det er også kryssfiner vi bruker til å lage en form når vi skal formstøpe betong – uansett om det er til store betongheller, en hagebenk eller en blomsterkrukke.


Bygningsplater utendørs

Tips og inspirasjon til veggplater i alle fasonger. Ferdigmalte og ferdigtapetserte, slette og profilerte, MDF, spon og tre - utvalget av veggplater er stort! Dette produkter er på klubbtilbud.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg