torsdag 30. november 2017

Kjøkkenteppe

Stort utvalg av kjøkkenmatter som forbedrer kjøkkenet ditt. Det kan være vanskelig å finne et pent kjøkkenteppe. Det kommer av at teppet på kjøkkenet utsettes for betydelig større påkjenninger enn i andre rom, og man risikerer søling av mat og drikke på gulvet. Men med en plastmatte eller et sisalteppe løser man problemet på en flott måte.


Kjøkkenteppe

Det er i kjøkkenet vi utfører mange av husets plikter. En matte letter husarbeidet og gjør det samtidig mer ergonomisk. Rusta har et bredt sortiment av tepper i forskjell. Kjøkkenteppe i plast.


Plastmatter brukes blant annet som kjøkkentepper, siden de er slitesterke og veldig lettstelte, og de passer derfor i miljøer med stor aktivitet. Vi har en tendens til å fokusere mer på slitestyrke og allsidighet enn på generell fremtoning og stil. Et kjøkkenteppe trenger ikke være kjedelig, og det finnes mange enklere håndknyttede ulltepper som er godt egnet for kjøkkengulvet. Ja, kjøkkenteppe , det må man ha – eller?


Vi kjøpte nytt hus i høst som har krevd sitt av oppussing. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Shop Plasttepper hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Plasttepper i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Teppet kommer i en moderne versjon av den tradisjonelle filleryen i grått og rustrødt og er laget i en myk bomullskvalitet. Det blandede mønsteret bidrar til et spennende uttrykk som passer godt i både moderne og mer tradisjonelle hjem! Bytt ut ditt gamle kjøkkenteppe med det herlige Flower-teppet i fargen beluga fra svenske Brita Sweden. Teppet er vevet i myk og solid plast med grafiske blomster i sort-hvitt og er dessuten vendbart, og det gir to forskjellige utseender å velge mellom. Match teppet med andre populære produkter fra Brita Sweden for en enhetlig stil!


Din teppebutikk i Bergen! Vi ønsker dere velkommen til en hyggelig. Vi gratulerer Bente K. Ekelund veveri i Sverige har i samarbeid med Tina Nordström og designeren Linda Svensson Edevint skapt kolleksjonen Tina by Ekelund.


Materialene som brukes er miljømerket og økologiske produkter. Dette er alle navnene på de som har bidratt med blokker til det som skal bli et kjøkkenteppe. Da er det vel på tide å få det ferdig? Jeg skal gå i gang med det i påsken. Det ble rømmegrøt og spekemat på medlemsmøtet.


Maten ble plassert på serveringsbor og alle forsynte seg selv. Grunnet ferieavvikling og sykdom vil Teppesenteret kun være delvis åpent fra fredag juli t. Til tider var det lang kø. Det vil være åpent for henting av. Og selfølgelig et nytt teppe, det som ligger her nå er det gamle kjøkkenteppe vårt som nødløsning.


Og den lille vinterstua vår skal vi også få pusset opp, med nye vinduer i front og sammegulv som resten av stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg