torsdag 23. november 2017

Fargekart halvor bakke

Halvor forklarer: Det har vært viktig for meg å finne frem til supplerende farger, slik at kartet får en komplett skala. Spesiellt har jeg vært opptatt av de grå nyansene, som det nå er flotte varianter å velge mellom! Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og holder terrassen ryddig gjennom hele høsten og vinteren. Nå åpner interiøreksperten dørene til sitt idylliske småbruk – ”Trae” - i Vestfold!


For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor. Mer enn et fargekart.

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Sommerregnet har nettopp gitt seg idet vi kjører forbi Bakke gård. Et ørlite øyeblikk tror vi at målet er nåd men det var bare gårdsnavnet som forvirret oss.


Vi tente umiddelbart på ideen. Fargekart Inspirerende hjem. Et sporty og ungt par skal få forvandlet hytta si til en dødskul fritidsbolig hvor ALT er sortt!


Det nye fargekartet inneholder farger, hvorav er helt nye kulørherligheter!

Pluss et spennende nytt produkt som handler om gull og kobber! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Finn laveste nettpris her. Stort utvalg av varer fra Halvor Bakke.


Det er delt opp i ulike stilgrupper som Nordisk, Rustikk, Klassisk og Nøytral. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. Han har selv vært i India for å bistå og kontrollere prototypene som har vært under utvikling.


Serien produseres og distribueres i samarbeid med Lama. Han utvikler og selger sine egne interiørkolleksjoner. Disse menneskene forventer ikke noe. I tillegg er han interiørekspert for private og offtentlige rom.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet.


Denne bloggen heter Osloliving og har handlet mye om livet i byen. Plutselig virket det ikke så ille å bli pendler. Somerset er et sengesett av en annen verden og vil bare blir vakrere og vakrere for hver gang den blir vasket.


Dette er Halvor Bakkes julefavoritt, trærne kommer i flere ulike størrelser og er like flotte alene som samlet i gruppe.

Drivvedens uperfekte utseende gir denne juledekorasjonen et uformelt uttrykk, samtidig som det enkle og stramme designet gjør at trærne passer inn i de fleste interiørstiler. Bakke har skrevet i bladet Kamille, er fast stylist for Hilmers hus, og har vært interiørreporter i TV 3-serien Dekor. Her fra Norges styggeste rom med programleder Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset. Han er nå bosatt på et småbruk i Stavern.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Ja, det er kjent at Halvor og jeg hadde et forhold for mange år siden, men det ble litt utfordrende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg