mandag 27. november 2017

Elektriske telys

Nordens største utvalg! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet.


Elektriske telys

Vi har alle sammen flere lysestaker som vi i dag bruker levende telys i, og langt de fleste av dem kan med fordel skiftes til telys med batteri. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi har et stort utvalg restaurantporselen, vinglass og andre drikkeglass, bestikk, serveringsutstyr, barutstyr, elektrisk kjøkkenutstyr, rengjøringsutstyr, elektriske kjøkkenartikler og kokkeklær.


LED Stearinlys skaper stemning og. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.


Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). Merk at det er stor forskjell på fargetemperaturen på lysene. Spesielt godt vises dette når belysningen eller i rommet er dempet. Noen av lysene har et.


Velg blant et stort utvalg telys ! Telysene er kanskje de mest brukte hverdagslysene. Små og nette stemningsskapere som er lette å plassere overalt og i alle anledninger – alene, som tilbehør til større lys eller i dekorative telysholdere. De finnes i ulik størrelse, farge, varighet og antall i pakken.


Elektriske telys

The document has moved here. I fjor ble det solgt cirka 2millioner telys på det norske markedet, ifølge Grønt Punkt. Det er rundt per husstand. Men er du bevisst på hvor du kjøper telysene?


Det bør du være, for det er stor forskjell på hvor lenge de brenner! Vi har testet brenntiden på ti ulike telysmerker, som alle lover at de skal brenne i fire timer. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld?


Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys. Vi har også både elektriske kubbelys og elektriske telys , slik at du kan innrede hjemmet ditt med et mangfold av forskjellige LED-stearinlys. Deretter tar det timer.


Før de elektriske kubbelysene ordentlig kom i gang, var de oppladbare lysene i glass en kjempe hit – nå har andre typer elektriske lys overtatt en del, men de. Tingen er at det virkelig så ut som ekte telys som brant, bare uten. Hvert år kjøper vi rundt 2millioner, og ifølge Grønt Punkt utgjør det telys per husstand. Det store forbruket er kanskje ikke så rart, for når kulden og mørket siger på, skaper levende lys lun og varm stemning innendørs. Men det kan være lurt å tenke på hvilke lys du slenger i handlekurven.


Elektriske telys

Spesialister i topp kvalitet stearinlys, vi tilbyr farger, materialer og stiler for ethvert behov. Koordinert med resten av vår samling, våre lys brenner-ren, er. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former. Disse LED-lysene gir det samme myke, flagrende skinnet som et vanlig telys - men på en fullstendig sikker måte! Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg