fredag 3. november 2017

Dvd oppbevaring

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Dvd oppbevaring

Her finner du alle våre smarte multimediaprodukter og tilbehør til alle formål. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Sjekk ut Oppbevaring Av Sminke. Beskytt CD- og DVD -platene i lommer eller etuier. Vi har tynne plastetuier som beskytter mot støv, riper og smuss, og fôrede etuier med plass til mange plater på ett sted.


Etuiene kan brukes til alle typer disker, som f. Blu-ray, CD og DVD , og både til lagring og når du skal ta dem med deg bort. CD og DVD og Media oppbevaring og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill online i dag f? C dvd og Blu-ray oppbevaring. CD- oppbevaring kan derfor med fordel holdes i så enkle rammer som mulig.


De flotte, enkeltstående CD- og DVD -holderne i lyse tresorter, som bøk og bjørk, gjør seg derfor fantastisk til formålet – her blir CD-er og DVD-er flott innrammet i treet, og kommer dermed til sin rett i rommet. Vis alle produktene i kategorien Oppbevaring. Dustin har bra priser og raske leveranser. Vi har et stort utvalg av plassbesparende løsninger for DVD-oppbevaring Hos T3L shop har vi et stort utvalg av forskjellige DVD -lommer for DVD-oppbevaring.


DVD -lommene våre er en smart og enkel løsning, som gjør DVD-oppbevaring meget plassbesparende – faktisk kan du spare plass. Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Ved å klikke ”Godta” godkjenner du bruk av.


Dvd oppbevaring

Oppbevaringsboksen for DVD -, CD- og Blu-ray-lommer er produsert på vår danske fabrikk. Laget av svært slitesterkt, kraftig og miljøvennlig materiale, som gjør oppbevaringsboksen svært robust og holdbar. Enkel DVD -lomme for kompakt oppbevaring av plate og omslag. Platen oppbevares trygt takket være låsefliken. Fremstilt av transparent PP-plast (polypropylen).


Kan klippes slik at den passer Blu-ray-omslag. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Dvd oppbevaring

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Hei, jeg har en del dvds med cover som jeg gjerne skulle pakket vekk liksom. Tenkte på å ha de i noen permer med coveret å plata sammen liksom.


Kjøp C DVD og Blu-ray online på kjell. IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom, bad - ja, alle rom i huset! Vi har også lagringsløsninger til uteplassen, garasjen eller boden. Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med.


Dvd oppbevaring

Trenger du mer lagringsplass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg