onsdag 8. november 2017

Oransje puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Pynteputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Dette putetrekket vil freshe opp et hvilket som helst interiør.


Det delikate oransje fargetone kombinert med de lekne duskene er uslåelig.

Trekket er flott å kombinere med andre putetrekk i ulike størrelser og farger. Nydelige pynteputer og putetrekk til hjemmet. Velg mellom mange forskjellige modeller, farger og mønstre.


De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Det er et stort utvalg av dekorative puter , og det er egentlig bare ens fantasi og smak som setter grenser. Det du kan tenke på før du kjøper en pute , er å se på hvordan det skal vaskes og om det har et trekk som kan fjernes.


For å kunne nyte din uteplass fullt ut i sommer, så er siiteputer til hagemøblene nesten en nødvendighet. En stol, benk, hammock eller sofa blir enda mer bekvem med et par puter.

Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Avlang pute i oransje farge. Rask og trygg frakt – kun 9- dagers. Deilig putetrekk i velur som er fantastisk kult å pynte med til jul!


Kombiner med juleprodukter i gull og sort, for å skape en personlig stil. Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Trallen er fylt helt opp til toppen av stativet ved plassering av puter. Ved å ha med en oppblåsbar pute når du er ute på tur eller reiser, kan du selv justere luftmengden og gjøre det så komfortabelt som du selv vil. Dessuten tar den liten plass når du tar ut luften.


Skumfyllet i puten gjør den ekstra myk å ligge på. Kjøp SITTEPUTE ORANSJE hos Chilli. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Lave priser og rask levering.

When a great deal means a great deal! Puter - Interiør på CDON.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg