tirsdag 28. november 2017

Hvit tavle

IKEA - MÅLA, Tavle på stativ, bartre, hvit , Barnet ditt kan bruke den til forskjellige ting. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre. Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk.


Hvit tavle

Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen. Hvit penn til tavle , 3-pakke. Fjernes lett ved hjelp av vann og en klut. Eksklusiv tavle i farget glass. For innkjøpslister, notater eller bare hyggelige ord og beskjeder.


Brukes med medfølgende neodymmagneter og penn. Passer like bra på kontoret som hjemme. Teksten tørkes lett bort. Monteres med to skruer (medfølger).


Leveres med en penn og to kraftige magneter. Spar mye på vårt store utvalg Whiteboards og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Memoplan tavle hvit 900x600mm is available for purchase in increments of 1. Kun tilgjengelig på nett. Antall play_arrow play_arrow. Hva kjennetegner en whiteboard- tavle ? En whiteboard- tavle er som en ordinær tavle , men den har en meget glatt utforming, den er hard og er vanligvis hvit. De lages i henholdsvis, plast, aluminium og stål. Du kan feste de inkluderte krokene på hvilken som helst side av oppslagstavla og bruke dem til å henge opp småting.


Hvit tavle

Skruer til veggmontering er ikke inkludert. Og når tavlen i tillegg har et riktig godt design slik at den passer inn i de aller fleste miljø, ja - så skal prisen være rett. Og alt dette tilfredsstiller våre MATCH whiteboard tavler. Skriveflaten er magnetisk og har en hvit , konform overflate slik at det er enkelt å tørke vekk skribleriene. Mal en tavle direkte på veggen.


Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Tavlevisker til whiteboardtavle, Legamaster. Visk tavlen ren med Legamaster tavlevisker. Magnetisk hvit tavlevisker.


Hvit tavle

Den hvite whiteboardtavlen står i kontrast til den massive eikerammen. En allsidig tavle med både mobile og faste egenskaper. Den har en meget glatt overflate, er lett å rengjøre og det vil ikke bli skygger på den. En hvit skriveflate i herdet glass, avrundede hjørner, fasede kanter og skjult oppheng gjør denne tavlen til et estetisk tiltalende kommunikasjonshjelpemiddel som passer i de fleste miljøer, sånn som kontoret, møterommet, konferansesalen og.


Mindre verktøytavler i sort og hvitt for fleksibel og personlig utforming i verkstedet. Kan bygges ut med flere verktøytavler og Biltemas sortiment av verktøyholdere. Startsettet inneholder: Fire verktøytavler á x cm.


Hvit tavle

En whiteboard er laga av plast eller stål belagt med hvit emalje eller et keramisk materiale, og skrives på med en filttusj. Den hvite overflata betyr at en også kan projisere tekst, bilder og figurer fra en overheadprojektor eller liknende på den, og eventuelt kombinere projiserte bilder med tusjpenn. Legg til sammenligning.


Tusjsett mm, til krittavler og whiteboard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg