tirsdag 14. november 2017

Kalma interiør drammen

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold.


Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Bestill drømmeferien med Agoda. Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. På CC Drammen finner du 5mmed inspirerende utstillinger. Kom innom og se vårt store utvalg av møbler, interiør og belysning.


Våre dyktige medarbeidere hjelper deg å finne nye favoritter til hjemmet ditt. Vi har også et bredt utvalg av interiørartikler og tidsriktig dekor til hjemmet ditt. Hos oss får du varer du ikke finner alle andre steder.


Vi ønsker å være best på service og hjelper deg gjerne å finne det som passer hos deg. Tusen takk for kjempegod respons på åpning av vår butikk på Fornebu! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Nedre Eikervei Drammen – Vis kart. Kalma interiør AS fra , Buskerud.


Sections of this page. Nå åpner de butikk på Fornebu S. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi sender deg en rabattkode på e-post. Gjelder kun ordinære varer og kan ikke kombineres med andre tilbud. Belysning og belysningsarmaturer - Forhandler.


Gjør det lunt og koselig i hjemmet med myke og deilige tekstiler Nå har vi kampanje i butikken på CC Drammen. Tomtegata Drammen Sammenlign Overvåk Finn lignende. Innredning av private hjem, leiligheter og hytter i inn- og utland. Ekthet og kvalitet er alltid vårt hovedfokus.


Klassisk og tidløst design, gjerne sammen med det. Ditt søk på kalma interiør ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Det blir servering, goodiebags (verdi 39-) til de første betalende kundene og knallgode tilbud. Vi fører et bredt utvalg gave- og interiørartikler, møbler, belysning og klær. Dette er noen av merkene vi fører: Lg interiør , Noma norge , House Doctor, Nicolas Vahe, Meraki.


KMS Interiør er leverandør av kontorinnredning til private bedrifter og offentlig miljø. Hos oss kan du finne alt fra en enkelt kontorstol til totalløsninger for kontor, møterom, resepsjon, kantine og arkiv. Vårt salgspersonell står uforbindtlig til tjeneste med utarbeidelse av løsningsforslag og prisberegning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg