onsdag 15. november 2017

Brunt soverom

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Brun farge i barnas soverom.

Brune farger i barnas soverom er ikke anbefalt for bruk i store mengder. Imidlertid har hans nærvær fortsatt en gunstig effekt på barnets psyke. Brunt i barnas soverom kan være gulv og møbler. For vegger og gardiner er det bedre å velge lettere og lyse nyanser.


For å motvirke et katotisk uttrykk er fargespennet innsnevret til beige, brunt og svart. Halvåpen løsning på soverommet. Denne eneboligen er i sin helhet tegnet av arkitekt Stein Halvorsen, noe også soverommet bærer preg av.


Rommet er bare delvis atskilt fra resten av boligen med en skyvedørsvegg.

Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus. Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge­sette rommet.


Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen. Et knallgult soverom er ikke en god idé, du får ikke sove der.


Et soverom vil vi helst skal være beroligende. Vil du derimot ha litt mer romantisk action her, kan du velge denne fargen. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen. I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen. Dette er en perfekt blåtone for deg som ønsker en lys, men likevel delikat og dempet blåtone.


Dette er en tone som heller ikke blir lilla på vegg som mange frykter, slik andre mer rødlige blåtoner tenderer til å bli. En perfekt farge for en friskt kjøkken, et tøft gutterom eller en svalt soverom. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.


Soverommet er malt i en gyllen farge mellom gul og beige, kombiner dette med lekkert mørkt treverk og brunt interiør.

Denne fargen tar Afrika og savannefølelsen inn til soverommet. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av brun vegg soverom i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien vegg. I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune , grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp.


Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. Nå skal soverommet ha dype farger og deilig sengetøy i naturlige materialer. Det skal være et sobert, rolig og lekkert sted å trekke seg tilbake. Jeg har akkurat pusset opp en ny leilighet, og soverommet ble nesten det viktigste rommet for jeg bruker så mye tid her - det er min oase, og det er her jeg finne roen.


Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer. GYLDENT BRUNT OG BLÅGRØNT: Jo mer rødt det er i den brune , dess mer grønt er det i den blå komplementære fargen. Mange foreslår blått og blågrønt som gode farger til brunt. De har da anvendt komplementærfarger, som er en god metode for å finne farger som matcher den brune.


Her får du tips til hvordan du innreder det med mørke farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg