fredag 17. november 2017

Hay speil

Hay speil

Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av innredning her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Design til rett pris. Ergebnisse von Suchmaschinen!


Hay speil

Rundt speil , Strap, fra HAY. Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Perfekt til gangen, badet eller soverommet. Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt.


HAY har flere forskjellige serier av speil. Pinorama board er et kult speil som er lagd i materialene stål og kork. Pivot er designet av Lex Pott. En perfekt liten hyllle som kommer med og uten speil. Maya-speilene er designet av Doshi Levien og er like mye et dekorasjonselement.


Hay speil

De fargede speilene egner seg veldig godt som dekorasjonspeil i stuen, gangen, soverommet o. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag også en stor accessories kolleksjon. Rask levering og personlig service. HAY STRAP Mirror 70cm Speil Supermoderne rundt speil designet av HAY. Innovativ og enkel design, og rett og slett genialt enkelt å henge opp på veggen. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design.


Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. HAY - Danish inspired furniture and accessories for modern living. Skip to Main Content.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design.


Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Hay – Ruban speil er en serie speil med dekorative kantebånd. Eikerammen er innpakket med et fargerikt bånd som gjør kantene mykere. Danske HAY leverer innovative designmøbler og bruksgjenstander av høy kvalitet.


Hay speil

Inspirasjonen hentes fra arkitektur og mote, og målet er å lage ukomplisert design som er bærekraftig, ærlig og funksjonell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg