tirsdag 7. november 2017

Ferdig malt listverk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet. Når det gjelder lister, er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk.


Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS.

Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelses. Lister i MDF (Medium Density Fibreboard) benyttes i noe gra men mest som ferdig malt utforing. Du får det gjerne ikke helt 1 make.


Industrimaling og den du kjøper på fargehandel er gjerne litt ulik. Det beste du kan gjøre er å ta med en del av det som er ferdig malt så de kan skanne denne og da blir den helt lik. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner.


Kjøp på nett eller i butikk. VYRK leverer et bredt utvalg av lister som du kan velge din unike farge på.

I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket. Malt på en side og to kanter. Bakside er ubehandlet.


Glattkanter har mange forskjellige bruksområder som f. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger.


Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Du kan bestille trevarer etter eget ønske. Endelig en malt panel med garanti mot kvister. Listverk fåes ferdig malt eller ubehandlet!


Noen som har en god maling å anbefale som er nærmest mulig det man kommer ferdig malt listverk. Produsert i førsteklasses fingerskjøtt limt kvistfri furu. Det meste av listverk som selges i dag er hvitmalt. Du kan få listverket malt eller beiset i den fargen du ønsker. Det blir oftest et bedre resultat å bestille listverket ferdig behandlet.


Vinkellist i malt furu til belistning av utvendige hjørner i det innvendige rom. Reparasjoner: Sparkling og lett sliping ved skader i overflaten før overmaling. Rengjøres godt før overmaling, følg produktbeskrivelse for malingen.

Kan overmales med alle typer interiørmaling. Miljøpåvirkning: Produktet består av fornybare ressurser. Combiwood Barkevik lagerfører et bredt sortiment av listverk og utforinger ferdig malt.


Utforingene er hovedsakelig malt , laminert furu og noen utvalgte i ubehandlet heltre. Fotlister er med på å gi en fin overgang mellom gulv og vegg. Fotlistene leveres i glatt eller profilert utførelse, de mest anvendte treslag er furu og eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg