fredag 29. april 2016

Utvendig grunning

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. VISIR Oljegrunning Klar brukes som grunning før man skal beise bart treverk ute for å få god heft og beskytte mot råte.


Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Ps: I stedet for Visir kan en også lage sin egen grunning ved å blande sammen malingrester en har stående ( utvendig maling og av samme malingtype), og tynne denne ut.

Dette fraråder som regel malingforhandlerne fordi de taper omsetning). Der er overflatene hele tiden utsatt for fukt, gjennom regn og annen værpåvirkning, og grunningen forhindrer at fukten trekker inn. Utvendig er det særlig viktig. Når det gjelder ubehandlet treverk innendørs må du grunne for å redusere risikoen for kvist- og tanningjennomslag, sier Nilsen. Det er derfor viktig å få nok maling på veggene som males.


Dette kan være vanskelig, selv med to strøk noen ganger, sier han. Leveres i og liter.

Kan leveres i de fleste farger. Benyttes kun på ubehandlet panel og treverk. Det er viktig å behandle utendørskledningen med grunning og maling rett etter monteringen.


Deretter kreves det et nytt strøk maling med jevne mellomrom. Hvorfor ikke begynne utvendig og etterhvert fornye boligen inne også? Vi tilbyr også produkter til innendørs bruk. Innvendig linoljegrunning fra Wibo. Behandlingen skal ikke eksponeres i sollys og leveres derfor kun med Teknos 7dekkende grunning.


Videre overflatebehandling blir som for Teknos 7heldekkende grunning. Riktig behandling for deg? Impregnerende eksteriør oljegrunning i fargen klar og hvit. Gir en vannavvisende overflate.


Tilsatt effektive midler mot svertesopp. Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. Jotun Yunik Jordan Krefting Ernst P.

Beckers Mirka Scanox Sika Spekter Motip Osmo Dana lim. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Pigmentert grunning brukes når kledningen skal overmales.


Ved beising bør en klar grunning velges, siden underlagets farge vil påvirke finishen. Industriell grunning inneholder mer pigmenter enn de grunningene vi påfører selv. Spesialgrunning som benyttes på underlagt før du tapetserer, eller påføres tapet som skal overmales. Våtromsgrunning kan ikke erstatte membranen. Men de gjør det litt vanskeligere for vann og fukt å trekke gjennom og inn i underlaget.


Matt hvit utegrunning som gir svært god festing! Hard Heads matte, hvite utegrunning er en vannbasert alkydoljemaling som anbefales til bruk på ubehandlet og malt tre utendørs før maling. Grunning til tre og trepanel. Den er spesialtilpasset for bruk som underliggende grunning i systemmaling og gir svært god festing for påfølgende maling. Oljebeis er en utmerket grunning , beiser du to strøk kan huset stå opptil år for så å eventuellt males.


Velger du dekkbeis (som egentlig er en fortynnet maling) bør du grunne først, enten med oljebeis eller vanlig grunning. En kan og grunne ved å fortynne malingen med – terpentin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg