fredag 15. april 2016

Hyttestil interiør

Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv. Rustikk hyttestil i nedlagt smie 12. På en brygge nord for Bergen er en gammel smie forvandlet til en fantastisk storstue.


Atmosfæren fra den gamle smia og kreative grep fra interiørdesigner Halvor Bakke ble perfekt match. Trenger du inspirasjon til interiøret ?

Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Les mer og bli inspirert i dag! Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte, fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi. Vil du ha bilder og velge ut ditt eget skinn så send oss en mail så sender vi deg bilder.


Alle skinn er håndplukket. For å skape den rette hytteatmosfæren er det (synes vi) et must med noen gamle ting i interiøret. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Tre, skinn og lin skaper en varm atmosfære, mens den stramme betongen gir et snev av minimalisme. Det er kontrastene som gjør interiøret så spennende, og prøv derfor å mikse myke og harde flater, og det frodige mot det stramme.


Et godt eksempel er de blomstrete gardinene som gir et veldig landlig uttrykk. Skap en koselig hyttestil med våre tips om spennende nyheter innen interiør , lamper og dekorasjoner til hytta. Finn inspirasjon om hytteinnredning, møbler og flotte lamper i hyttestil. Hytta er et sted vi reiser til for å unnslippe hverdagen, dette er tankesettet som er lagt til grunn for mange av tipsene på bloggen, vi vil inspirere til hyttekos rett og slett. Nettbutikken med det du trenger for å få den gode stemningen på hytta.


Velg mellom en blanding av gamle og. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Lunelamper skriver om interiør , belysning, stil og design - til bolig og hytte.


Det mener Flügger, som har utviklet fargen Soft Fall som sin Årets Farge for det kommende året. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Få bedre nattesøvn med riktig dyne! Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne. Kjøp i vår nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg