fredag 29. april 2016

Høvik glassverk

Finn Høvik Lampefabrikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Høvik ble transformert et kontor- og parkområde. Høvik lys flyttet til Halden og Høvik Stål flyttet til Hønefoss. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Høvik glassverk

Velkommen til en hyggelig handel! En glasshytte ble byg den hadde åtte smeltepotter beregnet på mann. Både råvarer og ferdigvarer kunne fraktes sjøveien, etter hvert også med jernbane. Høvik (tradisjonelt uttalt Hevik) er et strøk i Bærum kommune i Akershus fylke. Høvik prestegjeld består av sognene Snarøya og Høvik.


I vår barnehage legger vi opp til en barnehagehverdag der hele barnet er i fokus, psykisk og fysisk. Vi legger til rette for lystbetont fysisk aktivitet, inne som ute. Add a comment or suggest edits. Leave a comment or send an inquiry. Christiania Glasmagasin ble på denne tiden nærmest monopolist på det norske glassmarkedet, med kontroll over de fleste av de store glassverkene i Norge, som Høvik , Hadelan Hurdal og Biri.


Høvik glassverk

Her blir det en siden om Høvik verk pressglass. Div modeller og historie om driften. Kontakt oss for nærmere info om hva vi til enhver tid har av de enkelte modeller. Vi er også behjelpelig med å skaffe ting du er ute etter eller vil supplere. Nydelig fruktskål i grønt pressglass.


Produksjonen ble nedlagt etter et par år. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Problemet med å navngi Hadeland-glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Glassverket skole - alternativ barneskole. Annen klassifikasjon: Qc 19(Jc 12) Qb 7(Jc ) Cbz UDK:.


Har du lyst til å være med på skolemesterskapet i sjakk? Bærum Schakselskap, i samarbeid med Bærum kommune, arrangerer skoleturneringer i sjakk. Skoleturneringen på Høvik Verk går av stabelen torsdag 28. Klikk videre for påmelding og mer informasjon. Høvik glassverk produserte pressglass - tidligere gjerne kaldt husholdningsglass.


Høvik glassverk

Det er veldig sparsommeligt med opplysninger om gjenstandene som ble produsert på Høvik , selv om nettopp pressglasset fra Høvik førte til at glass ble. Mønsteret er Ingeborg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg