tirsdag 26. april 2016

Babyhåndkle

Babyhåndkle

Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Fri for helse- og miljøskadelige kjemikalier. Et trygt valg for ditt barn! Hos oss finner du et stort utvalg hånklær!


Babyhåndkle

Trenger du nye gardiner til stua, nytt deilig sengetøy eller kanskje nye håndklær til badet? Kjøp trygt i nettbutikken vår. Her finner du badehåndklær til barn i alle aldre. Vi har produkter til enhver stil og smak. Gode materialer og morsomme og barnevennlige motiver som Frost, Spider-Man etc - og rimelige priser!


Handle sesongens Barneklær hos Ellos til bra priser! Leter du etter et originalt hettehåndkle? YourSurprise vil brodere navnet eller teksten på et topp kvalitet hettehåndkle! Velg mellom forskjellige farger og skrifter!


Bambus babyhåndkle med hette - Grått og turkis. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Kjente merker som Emmaljunga, Besafe, Maxi Cosi, Voksi og mye mer. Alt innen barneutstyr. Kvalitet til rett pris.


Trygg handel både i butikk og nettbutikk. Grønn Livsstil Nettbutikk levert av Shop123. Gi et søtt hette babyhåndkle med brodert navn som en gave!


Babyhåndkle

Et hettehåndkle til babyer er den perfekte babydusj gaveen! Gjør dette håndkleet ekstra personlig med navnet på den nyfødte broderte på den. Søtt og lekkert babyhåndkle med tigermotiv fra Sprouts. Lekkert og mykt badehåndkle med hette, klar til å svøpe barnet ditt inn etter et deilig bad. Et håndkle med hette omfavner barnet ditt og gir velvære, trygghet og varme.


Dimensjoner: 76cm x 76cm. Liewood designer og produserer interiør og accessories i nordisk stil til babyer og små barn. Liewood representerer et enklere familieliv med fokus på rene og.


Hos Ammeklinikken finner du utstyr til mor og barn, alt vi selger er nøye utvalgt og testet av oss. Deilig håndkle til babyen. Godt å bruke etter badet, eller til å ligge og kose seg på.


Med babyens navn lekkert brodert på er det perfekt også til å ta med i. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg