tirsdag 12. april 2016

Bålpanne med gnistfanger

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk!


Kommer i sett med tre nettingvegger i svartlakkert stål, som enkelt monteres på bålpanna.

Beskytt omgivelsene for springende gnister. Les tester og omtaler før du kjøper. Selve pannen som innsats er av stål. Peisen leveres med grillrist, vedrist, gnistfanger og ilddrage. Gnistfangeren beskytter omgivelsene for springende gnister og skaper et tryggere ildsted.


Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Gryten er laget av emaljert sort stål og kan enkelt justeres i høyden. Vi har merkevarene til lave priser.

Prisløfte på alle identiske varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Elegant utepeis med formede føtter og gnistfangerlokk med håndtak som hindrer større glør fra å komme ut. Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang.


Pannen kan justeres i høyden etter behov. Flott bålpanne med ramme i glassfiber og MGO. Bålpanne Harmony Ø47cm med gnistfanger. Leveres med vedrist, grillrist, gnistfanger og bålstake. SUNWIND BÅLPANNE EMBLA Sunwind bålpanne Embla fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Her legges vedkubbene ned i pannen og varmen føres oppover. En bålpanne er som navnet tilsier, formet som en dyp panne. Det finnes kokeutstyr som suppegryter og kaffekjeler beregnet på bålpanner, samt bøker med tips til gode matretter som kan lages på bålet. Finn Bålpanne Med Gnistfanger.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Beste Priser På Bålpanne.

Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! En liten bålpanne som er en sikker, enkel og billig løsning for deg som vil forlenge kveldene i hagen med ett lite, varmende bål.


Bålpannen kommer med gnistfanger men kan selvfølgelig brukes uten. Du får også en litt større versjon på cm. Med utgangspunkt i Hallingdalen, og med lidenskap for hogstarbei har de utviklet kvalitetsprodukter for det norske uteliv siden 80-tallet.


Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg