tirsdag 5. april 2016

Sorte krukker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Dersom du er på jakt etter potter og krukker er det beste du kan gjøre å ta deg en tur til en av våre mange sentre. Om du er den som liker å planlegge litt skal du videre inn på sidene våre, og noter gjerne ned spesielle modeller og produkter du liker. Et let materiale som ofte er bygget op på en glasfiberskal og på trods af størelserne er disse krukker til at flytte rundt med - i hvert fald så længe de ikke er fyldt op med jord. Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker.


Leder du efter firkantede krukker ? Runde, høje, eller lave krukker ? Sorte , blå eller helt andre krukker ? Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker. Først og fremst tenker vi på krukker som skal stå ute hele året. Viktigst er at forsikrer seg om at krukkene virkelig tåler frost. At de ikke er laget i et materiale som langsomt forvitrer gjennom kalde vintres påvirkning.


Sorte krukker

Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker.


En litt grovere leirtype som tåler høy brenning som må til for å gjøre krukkene frostsikre. Glaseres oftes med vakre glasurer, som blått, jadegrønt, hvitt, gråtoner og sort. Vi fører ikke rød og gulglaserte krukker. Disse glasurene innholder ofte giftige stoffer og utgjør helsefare for keramikerne som lager krukkene. Hos BAUHAUS finder du krukker og potter i mange forskellige størrelser, samt forskellige former for plantekasser.


Sorte krukker

Desuden finder du tilbehør til havekrukker som f. Selv om du bestiller online, kan du hente de fleste af vores krukker og potter i dit nærmeste BAUHAUS-varehus. Da var både ytterdøren vår malt, og store sorte krukker på plass utenfor. Glad som jeg er i høye krukker , er jeg ikke like glad i bruke masse tid på å finne ut hvordan blomstene eller buskene skal plasseres for å ikke drukne i slike høye blomsterkrukker.


Det skal være nemt og ikke mindst overskueligt at vedligeholde udenomsarealerne og med krukker i stor størrelse, kan der skabes lækre oaser med både træer og store planter i krukker. Her finner du alle våre krukker og vaser! Vi har et bredt sortiment av alt fra klassiske blomstervaser og plantekrukker med innebygde varmelamper til dekorative vaser til blomsterbuketter. Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?


Glaseret keramik udmærker sig ved at være slidstærk, samtidig med at den blanke overflade gør materialet let at rengøre. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af havekrukker i glaseret keramik. Jeg har også primært krukker i rolige farger, men av og til slår jeg til med sterkt fargede krukker , men det har da frem til nå vært ved å male opp gamle stengodskrukker. Havekrukkerne fås i sort og sand med let struktur finish der står godt til den moderne boligstil. Leveres uden bundhul.


Som også har klippet en busk som teddybjørn til utepynt. Utemmet Siste nytt er sorte , ensfargete krukker. De framhever blomstene, og ser elegante ut der de står. Når de er plassert ute, tar ikke den mørke fargen så mye av lyset. Blant alle krukkene, er det de sorte som gir plantene mest oppmerksomhet, synes vi.


Sorte krukker

I princippet kan du have planter i krukker året rundt, så længe både planterne og dine krukker tåler frost. Selvom det er vinter, er det stadig vigtigt at vande planter i krukker med jævne mellemrum. Flerårige planter er meget populære, da de blomstre år efter år.


Det er eksempelvis planter som roser, rododendron og hortensia. Det er til en viss grad mulig å omgå dette ved å velge krukker i lette materialer som glassfiber eller aluminium. Men selv lette krukker blir tunge når de fylles med jord. Krukker , trædesten, espalier m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg