fredag 15. april 2016

Stor utslagsvask

Oppvaskkum leveres med oppløftventil, overløp og stor avløpsrist i stor kum og manuell kurvventil i den minste. Kummen er beregnet for veggmontering og leveres med epoxybelagte stålkonsoller for en solid innfesting. Stor kum med flat bunn, lages også i spesialmål. Liten utslagsvask med bunnsil. Utstyr: overløpventil og veggbraketter.


Utslagsvasker er også mer praktiske når man skal fylle vaskebøtta, da disse ofte er dypere enn standardvasker.

Mange sier at man MÅ ha sånn stor vask på. Har badekar på bad nr 1. Er det først og fremst for å helle ut skittent vaskevann, eller kommer du også til å bruke den til oppvask av store gryter og kjeler? Velg en utslagsvask som passer. Utslagsvask Tilbehør uvask SK-kum Dusjpanel Tilbehør for sanitærrom Støttehåndtak HJEM.


Finn den oppvaskkummen som passer deg best, enten du ønsker en stor , liten, dyp eller grunn kjøkkenvask. Håndvask 430x280xh13 utslagsvask 400x500xh20 leveres med perforert plate (for plassering av bøtter). LMC-Combinated handwash on support - Handwash tank 430x280xh130.


Lower tank 400x500xh20 provided with a perforated rack (to drop buckets).

De største vaskene vi har sett er gjerne store utslagskar, men vi ønsker å integrere den i benkeplate og på utslagskarene så er det normalt ikke rette kanter på alle fire sider noe som vil være en stor fordel ved vasking av hund. Det er fint om vasken ikke er for dyr siden den bare skal være på vaskerom så vi har sett Ikea sine. Leveres med et solid feste for enkel veggmontering. Intra-vaskekaret er standard i svært mange hjem, barnehager og offentlige bygg. Vaskekaret egner seg godt til å skylle av skittent tøy, støvler og til vasking av større ting.


Våre engrospriser er inkl. MVA, og i snitt lavere enn veiledende. Bedriftskunder med avtale får ekstra rabatter. Vi kjøper inn store partier av de mest populære produktene, direkte fra Tysklan og har lave marginer.


På vaskerom og ved husarbeid handler alt om funksjonalitet. Vaskene passer til alle benkeplatematerialer – velg den du liker. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. Vi har til og med en modell med. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


En gammel stor utslagsvask som er brukt i et størhus.

Ca størrelse 150Bx70Dx80h Står på løse bein i Stein. Jeg ønsker en skikkelig stor utslagsvask på vaskerom, hadde tenkt å kjøpe IKEA Emsen (80×50). Denne er desverre ikke i salg lenger, er det.


Vi fjernet den store utslagsvasken på vaskerommet da vi pusset opp, og fikk inn do, dusj og liten vask i stedet. Jeg savner litt stor utslagsvask når jeg har behov for å skylle veldig skittent tøy (etter oppkast, bleieuhell osv.) og f. Men det går greit uten også, man tilpasser seg jo. Om du är trött på att konstant behöva flytta dig mellan husets alla hörn för att fylla på och hälla ut vatten är Kayobas utslagsvask produkten för dig. Komplettera städrummet, garaget, tvättstugan eller fritidshuset med detta tvättställ och du kommer ha en nod som underlättar påfyllning och tömning av vatten.


Her på siden kan du søke blant alle de modellene vi har. Det er i dag veldig mange spennende kjøkkenvasker i mange designs å vurdere. En kjøkkenvask er et produkt som brukes mange ganger i løpet av en dag, og derfor skal en kjøkkenvask oppfylle mange krav.


Praktisk om man skal vaske noenting for hånd eller legge klær til bløt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg