torsdag 14. april 2016

Dekor til hjemmet

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! De morsomste knaggene finner du på Coolstuff!


Dekor til hjemmet

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dekor hos Ellos til bra priser. Fresh opp hjemmet med sesongens innredning som passer din stil. Hos bonprix finner du et stort utvalg interiør, accessories, dekor og pynteting til hjemmet ditt. Baderomsinnredning- skap ditt eget hjemmespa Badet er ikke lenger et sted man kun bruker til personlig hygiene, men det har blitt et oppholdsrom som brukes til å slappe av i, pleie kropp og sjel, og samle krefter.


Det siste innen pynt og dekor kan gi deg et trendy hjem. Tilfør din egen smak, fantasi og styling, og du får et hjem som også har varme og personlighet. Alt fra puter, pled vaser og lysestaker til figurer, grafiske trykk og planter kan sprite opp tilværelsen.


Dekor til hjemmet

Grønne planter er trendy. Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale elementene, men det er med de små interiør- og dekorproduktene du gir hjemmet personlighet. Med dekorative varer kan du forandre stemningen i et rom, uten at det koster en formue. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet.


Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Hos Be:Eco får du kjøpt miljøvennlig dekor til hjemmet , blant annet bivokslys, kakepynt og bordflagg. Eksklusivt interiør til hjemmet. Alt du trenger til hjemmet.


Vi har et bredt utvalg av alt fra klassiske til de mer tidløse. Er du på jakt etter noe du ikke finner, så ta kontakt med oss. Vi skaffer det meste.


Se vårt brede sortiment av lykter, borddekorasjon, lysestaker, klokker, speil og mye annet. Stort utvalg fra kjente merkevarer som Missoni Home, House of Hackney og Voluspa. Se hele utvalget her! De kan male søte vertinnegaver og fargerike dekorasjoner til hjemmet , foreslår Anna. Malingen, som er lufttørkende, er lett å jobbe me og den fås i. Et vakkert speil eller en vakker bilderamme gjør stuen mer stilsikker på et blunk.


Dekor til hjemmet

I vår kolleksjon finner du både gulvspeil og veggspeil i trendy, geometriske fasonger og klassiske stiler. Du kan også velge å vise frem bildene dine i lekre bilderammer av metall. Når du pynter hjemmet ditt, kan du ikke gå ut på badet.


Med et par morsomme og personlige baderomsutstyr skaper du et helt nytt utseende. Design en ny såpedispenser med ditt eget bilde eller design og legg til et navn, en dato eller en tekst til den. Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk.


Gode tilbud og rask service. Mindre hjem er veldig populære for tiden. Men de kan også være utfordrende å møblere og dekorere. Små tomter og tettbebygde strøk gjør at små hjem tar en større del av markedet.


Det kan være det første hjemmet du kjøper, eller det du flytter til etter å ha solgt en større enebolig. Lysestake med ring fra 4-Living, Sort matt fot og gull ring. Bestillinger med leveringsgaranti innen jul må være sendt til oss senest 10.


Desember for at vi kan garantere levering innen Jul. Får du varer fra bufferlager må bestillinger være sendt innen 18. Man kan hente på bufferlager til og med 20.


Våre åpningstider i Jula… dec – Kl. Juelaften – Stengt 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg