mandag 25. april 2016

Bloomingville vegghylle

Bloomingville vegghylle

Bloomingville - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn dine favoritter hos Ellos nå! Kjøp Vegghylle hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Ute etter en vegghylle til barnerommet? Vi har massevis av fine vegghyller for barn. En lekker og elegant bokhylle, i en slank design som passer inn overalt. Hyllen er formet som en luftig sky, og passer perfekt til oppbevaring av pyntegjenstander og. Vanlig pris: kr 4100.


Special Price kr 3905. Produktspesifikasjoner:. Hyllen har to etasjer av stødig tre som rommer mye. En flott og praktisk liten innredningsdetalj som passer i ethvert rom. Mål: Lx Hx Bcm.


Bloomingville vegghylle

Materiale: metall, tre. Hyllen er avlang i fem deler, og hvert hus er inredet med herlige pastellfarger. Den passer perfekt for småoppbevaring av barnets favoritting og skaper et fint blikkfang.


Hyllen er konstruert med konsoller i lakkert jern og leveres med to hylleplater i malt MDF. I årenes løp har merkevaren hatt ett enhetlig mål for øyet: Å tilby gledelige påfunn for hverdagsdesignerne. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Shop de fresheste stilene og de beste merkene nå. Gratis levering verden over! Vegghylle i finér, formet som små hus som sitter sammen, natur innside, hvit utside, B95xD16xH maks cm.


Les tester og omtaler før du kjøper. Ordinarie pris 49kr. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Bloomingville vegghylle

Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Bruk den til leker i barnerommet eller plasser den i stuen og skape vakre stilleben i den! Betina var drevet av en fascinasjon for Nordisk stil og levemåte, og hun deler nå sin lidenskap for kreative løsninger i hjemmet med mennesker i hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg