torsdag 7. april 2016

Dørdemper kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Justerbare dørhengsler som gjør det lett å montere dørene, og dempere som sørger for at dørene lukkes mykt, er bare begynnelsen. Vi har nemlig flust av andre.


Gamle kjøkkenfronter får kjøkkenet ditt til å virke gammeldags, mens nye kjøkkenfronter gjør kjøkkenet ditt mer moderne.

Akkurat som at mørke kjøkkenfronter kan få kjøkkenet ditt til å virke dystert og mindre enn det er, mens lyse fronter ofte får kjøkkenet ditt til å virke større. Det er ikke noe vi ofte tenker over, men hengsler og beslag gjør det mulig for at vi kan åpne og lukke kjøkkendører flere ganger daglig. Du skal være fornøyd med kjøkkenet ditt fra HTH i mange år – og vi trenger ingen kalkulator for å regne ut hvor mange ganger du kommer til åpne og lukke kjøkkendørene dine daglig, i løpet av.


Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken , bad og garderobe. Vi er forhandler av danske VIPP. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Forøvrig er det riktig at Integral dørdemper kun passer til Integral hengsel 125gr. På hjørneskap eller dører med 153gr hengsel bør man bruke Rationell dørdemper som skrus på stammen på siden døren er hengslet.


Dørdemper For dempet og lydløs lukking av skapdører med selvlukkende hengsler. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.


For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Gjør det selv- kjøkken. Kjøkkenet er rommet hvor maten blir til og er for mange familier et naturlig samlingspunkt.


Derfor finnes det også et hav av forskjellige kjøkken , alt fra ganske små, billige kjøkken , til store kjøkken med kjøkkenøy og spiseplass. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Har noen hengsler på kjøkkenet som jeg ikke aner hvilke dempere som passer til.


Mulig noen av dere vet? Produsent er ukjent, da det ikke står ett eneste merke noen steder.

Montering av kjøkken , bad og garderobe Her har vi lagt ut, og legger ut veiledninger. Selv om mange i dag ønsker sin nye innredning levert inkludert montering, er det også mange dyktige gjør det selv mennesker! De som selv velger å ordne monteringen vil alltid få gode råd av våre konsulenter. Trenger du hjelp til montering av kjøkken , finner du våre monteringsveiledninger på nett her. Stort utvalg av tilbehør til skap og skuffer i kjøkken , ba vaskerom og garderobe.


Når du skal skifte vinduer og dører på en enkel måte kan du også finne karmskruer i vårt sortiment. Supplere med øvrige dørbeslag, så fikser du skiftingen selv. I vårt utvalg finner du også hyller og konsoller som kan henges opp på kjøkken , soverom eller boden - mulighetene er mange.


Kompletter med kroklister, knaggrekker og kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg