torsdag 21. april 2016

Alpina skoovertrekk

Alpina skoovertrekk

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


Alpina skoovertrekk

Sko til ditt Kostyme! Holder de små føttene varme i kulda. Gode og varme sko overtrekk til junior fra Alpina. Foret skoovertrekk til små føtter. Passer de fleste typer skisko.


Et gdt skoovertrekk fra Alpina til turbruk. Sterkt materiale som tåler en støyt og et varmt og godt for. Glidelås på baksiden som gjør at overtrekket er lett å ta på. Touring skoovertrekk junior. Praktisk borrelås i front.


Alpina skoovertrekk

Fischer Arctic er et ekstra varmt skiskoovertrekk som redder skiturene på de kaldeste dagene. Med ekstra foring og et ytterstoff som også er særdeles motstandsdyktig mot vind og vann får du her et skoovertrekk som beskytter deg mot de røffeste værforhold. Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko. Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn. Med skoovertrekk kan du beholde skoene på uten å skitne til gulvet.


Produsert av kraftig polyetylen. Rekker lenge, selges i 100-pack. En størrelse for alle. Handler du sykkelsokk og skoovertrekk hos XXL har du rett til å bytte og returnere varen uten ekstra kostan uavhengig av om den er kjøpt på nett eller i butikk.


Du får også dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp. Vi leverer før jul Åpent kjøp til og med 24. Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde.


Skatestøvler kr 519. Back to products Next product. Forstrekningene beskytter trekket mot harde sporkanter, skare og generell slitasje. Søk etter skisko overtrekk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på skisko overtrekk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Alpina skoovertrekk

Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer. Undersiden er gummibelagt glassfibervev for. Trenger du nye skisko? Hos XXL har vi et stort utvalg av langrennsstøvler til barn, junior og voksen fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus og Fischer til lave priser. Hei, jeg skal på lengre vintertur med dama i potensielt meget kalde strøk (finnmark).


Begge kan vi bli noe frøsne på føttene og prøver derfor å få tak i noen form for skoovertrekk som passer til 75mm fjellskisko. Varg Skarven (tror jeg) str.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg