onsdag 20. april 2016

Chalk maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Det startet med kunnskap og en idé.


Annie var allerede godt etablert som en av verdens eksperter på dekormaling og maleteknikker.

I wanted to try for a while now the homemade chalk paint, maybe I will give it a try real soon. Kalkmaling fra Jotun LADY. Nå får du kalkmaling i LADY-serien.


I vakre, trygge og gode LADY-farger! Se de fine bildene her. Noen ganger kan man pusse opp ting man har hjemme - eller hvis man kjøper en ny ting som kanskje ikke har helt den farven man ønsker, hvorfor ikke prøve å bruke chalk maling. Her har jeg brukt Chalky Finish farve grå til å forandre utseende på en bast potte og terracotta potter.


Jeg har brukt farven Light grey på mine potter.

Hos meg kan du handle maling i butikken min og på nett. Du trenger ikke være nøye og jobbe deg metodisk oppover og nedover - du bør snarere unngå å jobbe direkte horisontalt eller vertikalt. I stedet for skal du klæsje malingen på: Påfør den på kryss og tvers - slik du kan se i bildespesialen under. Vær raus med maling og la det bli uthevinger og nivåforskjeller i malingen. Dette valg gør os i stand til at imødekomme den bevidste Gør Det Selv forbrugers krav.


Derfor siger vi grøn maling i alle farver. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Vi har kalktilskudd og mye annet. Det betyr at du får kjøpt kalkmaling, voks, lakk, pensler og utstyr hos oss i Ås.


Matt, dekkende maling. Outdoor Craft Paint, vannbasert, matt akrylmaling. Tilpasset for å kunne brukes utendørs, f. En vanlig vegg malt med kalkmaling er det ikke nødvendig å etterbehandle, men det er fullt mulig å gjøre flaten enda mer vaskbar der det er nødvendig.


Den er tilgjengelig i fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske. Hurtige og punktlige leveranser. Fri frakt over 5Kr.

Rask levering 3-dager! Annie Sloan is perhaps the world’s most respected expert in decorative paint, colours and techniques. Chalk Marker set, krittmarkers med vannbasert maling ( chalk ink). Kan brukes på: Glass, porselen, papir, metall m. Rist pennen godt før bruk.


Trykk inn spissen noen ganger for å få fram malingen. Kan vaskes av fra ikke porøse flater. Chalk Mail can help with your next project from concept, design and printing. We offer a wide range of products, check out some of them below. Click on image to enlarge.


Shades of Chalk er et harmonisk og mykt overflatemønster som gir inntrykk av kalkmaling påført med myke, brede penselstrøk. Mønstrene passer ekstra fint i hele rom, siden de gir en lun, genuin følelse og danner en naturlig patinert overflate. Kolleksjonen er inspirert av bergartenes naturlige fargespill, og vi har j. Chalk maling SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest Betal ikke for meget - Gør den bedste handel nu! Jeg prøvde for første gang i vinter Annie Sloan Chalk paint og har falt helt for produktet.


Du kan male på treverk, glass, betong, metall og lage gamle strukturer og overflater jeg ikke har fått til med annen maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg