mandag 25. april 2016

Landlig bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Søk etter landlig bad på den nye KensaQ.

Landlig stil på badet Fliser med historiske mønster og panelvegger lager en nostalgisk ramme. LANDLIG BAD : Bruk av fliser med historiske mønster og panelvegger bidrar til at skape et landlig og nostalgisk uttrykk på badet. Den klassiske interiørstilen er preget av klassiske møbler, lyse og harmoniske farger, marmor og detaljer i gull, messing eller kobber. Oppførte priser er baderomsmøbel med speil, ferdig overflatebehandlet i ønsket farge.


LANDLIG SOMMERHYTTEIDYLL Ingen reportasje om landlige bad uten å nevne sommerhytta! Ofte i kombinasjon med tettesjikt som kanskje ikke tåler så mye vann. Et dusjkabinett kan da være et godt alternativ. Koselig bad Hvit Kvadrat har en fin og stilren ramme-stil.


Modellen er designet til deg som elsker den gode stemningen på det koselige badet, med en landlig og romantisk stil.

Den rustikke stilen er preget av naturlige materialer som tre, stein, metall, rotting. Møblene i et rustikt bad er ofte bare laget av disse materialene og utstråler en uformell, stemningsfull atmosfære. Et tre tak eller gulv er ofte nøkkelen til å lage et rom, eller et landlig bad. Det blir fort mye støv på et bad , så praktisk å ha minst mulig liggende fremme, sier Gro til magasinet Lev Landlig.


På gulvet valgte de historiske sementfliser fra gamletrehus. Det er slitesterke fliser, brukt i oppganger i bygårder i over 1år, og de passer fint både på bad , rundt en ovn eller i en gang. Drømmer du om landlig stil på badet, kanskje dette bildet gir deg inspirasjon?


Jeg likte den sjarmerende lille vasken, perfekt for små bad eller for et gjestebad. Disse bildene kommer fra baderom fra NeptunHome. Liker du klassiske møbler fra Englan da er kanskje dette noe for deg? Landlig lykke i Kroatia Frodige omgivelser, egenprodusert vin og svømmebasseng i hagen? Finn lykken på landet på den idylliske gården til Radešić- familien rett.


Informasjonen som du fyller inn i skjemaet vil bli sendt til oss. Jeg er svak for badekar med løveføtter og falt for dette nostalgiske baderommet! Deilig med et baderom fylt med lys fra et stort vindu! Perfekt å bruke til oppbevaring på bad , kjøkken, stue etc.


Like så lekre å brukes som dekor. Landlig bad er en kraftig selvbærende modell og er tilpasset overmontert vask. Velg din favorittmodell med skuffer eller åpne hyller i servantskap.

Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Endelig begynner badet vårt å se ut som et bad ! Nå har vi vært uten bad siden 2. Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Dekkstige og badhylle i ett.


Rustikke baderomsmøbler har en spesiell sjarm. Romantisk atmosfære på badet. Baderom med peis og tilhørende bademøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg