fredag 8. april 2016

Moderne stuebord

Stilfulle designede stuebord. Kjøp stuebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bredt utvalg av stuebord. Shop online hos Ellos idag.


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Vi tilbyr salongbord og stuebord i forskjellige prisklasser og design. Godt utvalg stuebord til stuen. Hos oss finner du sofabord gode priser.


Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Vi har både store og små stuebord , og de finnes i flere ulike stiler, farger, materialer og prisklasser. Tray Table fra Hay er blitt en moderne designklassiker.


Brettet – som også er bordplaten – kan tas av og brukes for seg selv.

Har du hørt at Hay skal designe for Ikea? Fås i ulike størrelser og mange delikate farger, produsert i pulverlakkert stål. Moderne retro serie i heltre eik.


Classic er et funksjonelt bord med rillet hylle og uttrekk. Avbildet med naturolje og røktolje. Mål: 73x93(145) H:54cm. Leveres i Naturoljet, Røktoljet, Gråoljet, Hvitoljet og Ekstra Hvit- oljet. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker.


Se vårt store utvalg stuebord under og velg mellom alt fra enkle, små bord i eik eller annet tremateriale, til moderne stuebord i mer utradisjonelle materialer som glass, metall og marmor. Frykter at folk får avgiftssjokk fra nyttår Fra 1. Sofabordene våre er designet for deg som ønsker et stuebord som skiller seg ut i mengden – et sofabord som strutter av personlighet og god stil. Hvis du tør, kan du la deg inspirere av våre mange unike sofabord.


Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord.


Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.

Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Hvilket bord er du på jakt etter? La livet ditt innrede stua. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Det finnes ofte i stuer, og i motsetning til det samtalende navnet, tjener det ikke bare å servere kaffe på den. Finn det perfekte stuebord og salongbord for deg.


IKEAs stuebord , salongbord og konsollbord fås i ulike stiler som matcher våre sofaer og andre stuemøbler. Du finner her flere forskjellige stilretninger, så som et moderne stuebord med glassplate, stuebord i svart eller hvit høyglans og runde sofabord. Til det finner du en passende høyglans skjenk, og et vitrineskap som gjør designet fullkomment. Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg