tirsdag 5. april 2016

Fargevalg

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Bildene i fargekartene våre er nøye planlagt i forhold til fargevalg , location, styling, etc. Da er det duket for litt om fargevalg og den røde tråden, og jeg har plukket ut noen bilder fra de fleste rommene i huset så dere skal få litt oversikt.


Det er på tide å pusse opp hjemme – men skal du gå for nøytrale vegger i hvitt eller grått, eller er det på tide å introdusere litt blått, grønt. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.

Fargevalg kan by på hodebry for de fleste. Mange av oss har sikkert opplevd at det ikke ble helt slik vi hadde sett for oss. Men i motsatt tilfelle, når vi planlegger godt og resultatet blir strøkent, er det utrolig GØY!


I dette innlegget ønsker jeg derfor å dele med meg noen av mine beste råd for å lykkes med fargevalget. Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg. Huset ligger sørvendt nært havet og det er noe skog rundt. Liker du det gjennomført, kan et dempet fargevalg i hele boligen være et riktig valg. Foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller,.


Finner du ikke en farge du liker kan du også blande din egen farge.

Nytt år, nytt hus, nye muligheter! Bestem deg for hvilken effekt du vil ha før du velger. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. De liker blått, men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå. De er også opptatt av hvilke farger som harmonerer godt sammen når de skal fargesette tilstøtende rom, sier Larsen.


Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er. Våre aluminiumsvinduer leveres i åtte standardfarger, uten tillegg i pris. Våre trevinduer kan leveres i alle nyanser i NCS S og RAL fargesystemer - også tofarget.


Du kan selv sette et personlig preg på din båt gjennom en rekke utstyrs- og motorvalg. Men også alle de tilgjengelige fargevalgene vil bidra sterkt til å gjøre dette til “din” båt. Nei det er ikke så lett, men her er det hjelp å få. Her er en nettside som kan. Vanskelig å finne farger som passer.


I en undersøkelse gjennomført av malingsprodusenten Nordsjö, viser det seg at mange vurderer å fornye sitt hjem gjennom å male i ett eller flere rom. Men når av de som svarer sier at de savner seltillitt når det kommer til fargevalg , fører dette til at man trekker seg fra å påbegynne prosjektet. Vel, jeg ville aldri malt et lite rom hvitt.

Sofaen er for mange midtpunktet i stuen. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg