fredag 8. april 2016

Fine farger

We have the looks that will get you. Finn fine kontraster. Ifølge fargeeksperten er blå og grønne nyanser relativt nøytrale, men fremhever og gir glød til andre farger rundt seg: – Har du blått på veggen, er det fint å skape en kontrast med interiørdetaljer i varme farger som oransje eller rødt. Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner.


Fine farger

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Et godt rom består av en fargepalett med mellom sju og ni farger , sier hun. Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være nyanser av samme farge, for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller blåfarger, møblene har en farge - og du har treverk som kommer inn med en farge, og du kan ha forskjellige farger på putene.


Herlig genser strikket i mykt chenillegarn. Lettkombinert modell i sesongens fineste farger som gjør det enkelt å bruke den til mange ulike anledninger - fra jobb til fest. Genseren er rett og stilsikker i formen med klassisk ribbestrikk i hals, ermekant og nederkant. Hvilke farger passer til blått? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger , men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre.


Fine farger

Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge-eksperten. Disse fargene skaper en god base for å tilsette mer kulørte farger som rustrødt, varmblå eller mørkt brunt. Rustrøde toner kan skape en lun og orientalsk stil, imens de blå kan dreie uttrykket mer klassisk.


Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. Server fruktspydene på fine fat, eller stående som en liten bukett i en vase. Ringle over smeltet mørk sjokolade om ønskelig. Se de fine bildene og se hvor enkelt barnet ditt kan få et nytt og fresht rom med Jotun SENS. Her får du våre beste tips til fine , trygge og lune barnerom!


Fine farger

Glasslamper i fine farger. Ritz har en praktfull glans som er så karakteristisk for lamper av glass. Fine farger i dette bestemorsteppet, trodde ikke man brukte rødt og rosa sammen før, men det gjorde man tydeligvis. Dette er veldig gammelt, og har flotte friske farger sammen med nøytralt grått.


Veldig fint over en stol. Det er smalt, så det er ikke egnet til sengeteppe. Sammen med andre ting i rosa og turkis, blir det flott. DROPS Merino Extra Fine består i tillegg til ensfargede farger av mix- farger.


Mix- farger produseres ved å karde fargene sammen før garnet spinnes. Farger som er like sortaktige, hvitaktige, kulørsterke eller -svake vil klinge godt sammen. Les mer om nyanselike farger her. Hvis du vil kombinere ulike farger , for eksempel rosa, gult, blått og grønt, kan NCS-koden brukes for å finne de riktige nyansene. Noen ganger er det bare en liten frisk fargeklatt som skal til for å løfte omgivelsene fra shabby til supertrendy.


Naoto Fukasawa har laget en serie store blomsterpotter i plast og i helt riktige farger for Serralunga. Pris på forespørsel, titnett. PUTE – DIVERSE FARGER (PUTE) kr 490. Pute med innmat i størrelse 50×cm. Om Fine Design AS Ord.


I så fall er du helt med på denne trenden som handler om å skape et eklektisk kjøkken, helt etter egen smak og eget hode. Velg gjerne en enkel kjøkkeninnredning med rene linjer og uten synlige grep for å kunne leke mer med materialer i gulv og benkeplate, og med alle andre fine detaljer og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg