torsdag 21. april 2016

Glass sjakkbrett

Glass sjakkbrett

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Glass sjakkbrett

Søk etter glass sjakkbrett på den nye KensaQ. Riktig sjakkutstyr til beste pris. MINE KRITERIER FOR ET BRA SJAKKBRETT. Hvis du ønsker å ha sjakkbrettet som en pyntegjenstan uten genuin interesse av å spille sjakk på brettet, så kan glass , stein eller metall være fine alternativer med vakre utsmykninger og kreativ finesse.


Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til en rimelig pris i forhold til kvaliteten. De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny, de hvite feltene ahorn. Brettstørrelse cm. De fleste varer sendes etter èn virkedag. Selve sjakkbrettet er i rent glass og måler 25xcm.


Glass sjakkbrett

Brikkene er i henholdsvis blankt glass og matt glass for å skille spillerne fra hverandre. Ett flott sjakkbrett som egner seg like godt som en del av interiøret som det egner seg til spill. Her er vårt utvalg av sjakkbrikker. Merk at det her ikke følger med sjakkbrett.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Her finner du sjakkbrikker, sjakkbrett , reisesjakk med magnetiske brikker m. Sjakkbrett og brikker i glass. Bestill sjakkspillet på nett via Kelkoo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Prøv å spille et sjakkparti på nettet mot en supergod sjakkdatamaskin. Du kan justere nivået fra til 1 fra enkelt til stormester.


Om du setter deg fast, bruk. Ved partiets begynnelse har den ene spilleren lyse brikker, mens den andre har mørke brikker. Spilleren med de hvite brikkene starter partiet, deretter veksler motstanderne på å utføre trekk. Settet kan brukes som et vanlig sjakkbrett , eller du kan få litt mer fart i det ved å fylle opp brikkene med noe godt å drikke.


Glass sjakkbrett

La oss bare innse det, den eneste måten de fleste av oss kommer til å oppnå en Grand Master status på er ved å få. Men er noen år, og underlaget på brikkene har startet å. Begge brettene er komplett, og uten skår. Perfekt i gave til jul og bursdag. Denne er støpt og laget av høy-kvalitets resin samt håndmalt av designere i england.


Klassisk sjakkbrett forvandlet til elegant dekorasjon. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi sender deg en rabattkode på e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg