mandag 25. april 2016

Rosa duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Super søt rosa duk utformet i holdbart plastikk som enkelt kan vaskes av med en fuktig klut! Duken setter rosa farge på måltidet! Perfekt for prinsesser og babyshower.


Meri Meri som er kjent for god kvalitet. Denne duken skal passe fint for spesielle anledninger. Kan kombineres med grå, rosa og lysegrønne linservietter.


Vennligst oppgi hvilken størrelse du vil ha.

Flere størrelser, farger og mønstre. En stilig løper er en enkel og elegant måte å pynte opp bordet. Rull den ut langs midten av bordet og alt er klart for et hyggelig og vakkert måltid.


Bruk den alene, eller legg en fargeglad løper med fint mønster på en hvit duk for å skape spennende kontraster. Spar Kjøps Nyhetsbrev. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord.


Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Se vårt sortiment av bl.


Köp din duk online i vår webhshop. Farge: Rosa Sertifisering: Øko-tex 1Garanti: år Velour -Superdeilig og myk nervøs fløyel. Søt rosa duk i plastikk.


Dekk bordene med duker og få et søtt jentete preg på dåpen eller baby shower festen.

Er vi tom på lager, så ta gjerne kontakt med oss! Elegant duk i bomull med vakkert, trykt blomstermotiv. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en annen farge eller størrelse. Duk med rosa og hvite striper.


Skjekk ut våre andre produkter i samme serie, mange farger å. Bestill Online i dag og få rask levering. Vevet bomull mint med dovendyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg