tirsdag 12. april 2016

Grå dør

Grå dør

IKEA - BODBYN, Dør , grå , BODBYN dør har en ramme og et dørspeil med skråkant som gir den et tradisjonelt preg. Den myke gråtonen gir en sofistikert farge til kjøkkenet ditt. Lakkerte dører har glatte flater, motstår fukt og flekker og er svært enkle å holde rene. Suppler med hengsler.


Grå dør

Les om vilkårene i garantiheftet. LERHYTTAN skaper et trivelig kjøkken med en rustikk sjarm. Fullfør med UTRUSTA hengsler 125°, selges separat. Pulverlakkering gir en hard og slitesterkt overflate som egner. Skåter for 2-fløyet dør.


Skyvedørsring- og skål. Brune eller hvite hengsler. Vår klassiske serie Harmoni kjennetegnes av vakre speildører som er omsorgsfullt formet etter tradisjonelle forbilder. Her er det kunnskaper om gedigent håndverk som gjelder, i hver dør og i hver detalj.


Alle dører kan leveres som dobbeltdører med eller uten glass. Hvit som standar valgfri farge som tilleggsvalg. Dør med utenpåliggende sprosse. Bred spesialkvad med kattefot.


Enkeltdør med kattefotglass. Blå Maria ytterdør med sidefelt og kattefotglass. En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Insektsnett dør 2x20m 39- per stk Kjøp.


Grå dør

Tre kvadratiske glass bryter opp og skaper spenning i dørbladet. Døren er også lagerført i hvit. Andre farger, størrelser og glass er bestillingsvare. Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør , skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes innerdører for de fleste behov. Vi er fleksible og de fleste innerdører kan leveres som pardør, skyvedør eller i spesialmål.


Fire fyllinger og overlys spesial. Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Beslag Dør - og vindusbeslag. Sidsel Westbø – Gul dør kr 4. Servantskap med dør for Subway møbelservant Dimensjon: B350xD620xH3mmVenstrehengsletHåndtak i Krom eller Matt krom. Insektnett for dør med revnesikker polyester.


Grå dør

Pakningen inneholder stk x 2cm. Byggmakker har stort utvalg ytterdører for enhver smak. Trenger du en håndverker? En dør er ikke bare en dør.


Designet på døren kan smelte inn på en diskret måte eller skille seg ut. Ved bruk av farger kan døren din enten gå i et med omgivelsene eller skille seg ut. Gråblå farger er nydelig inn i denne kjølige grå paletten.


Kvikke, blålige rødtoner vil også fungere supert som aksentfarge på en lekker dør el.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg