onsdag 20. april 2016

Tyrilin terrassebeis pris

Merkevarene til lave priser. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Tyrilin terrassebeis pris

Les tester og omtaler før du kjøper. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Maling og beis - terrassebeis og vask.


Gjør terrassen klar for sommeren. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Vis varer Tøm filter. Gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot råte- og overflatesopp.


Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. TYRILIN TERRASSEBEIS VARG 3L.


Det skaper en vakker overflate hvor trestrukturen løftes frem via et utvalg på fire nydelige naturfarger som harmonerer godt med veggfargene. Terrassebeis Viser 28. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Utegulv for alle årstider! Unik lød og fargespill Påføring fra 0˚C. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test. Nordsjø gir et mattere resultat enn de øvrige i testen uten at det bør være noe minus. Forarbeid Underlaget må være rent og tørt før behandling.


Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket.


Tyrilin terrassebeis pris

Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer. Produktet gir en beskyttende hinne og god slitestyrke i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Pris : kr 388-, Base: Oljebasert. Barons terrassebeis har dannet en blank hinne.


Et par, tre løvblader er blitt liggende igjen fra høsten, og det er litt overraskende at beisen blir med i flak når vi forsøker å fjerne bladene. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt. Produktet er moderat filmbyggende og gir en viss mekanisk slitestyrke. Ingen setter mer pris på frisk luft, lys og sol enn nordmenn.


Tyrilin terrassebeis pris

Nettopp derfor er uterommet så viktig for glede og trivsel. Når du skal innrede, male og beise uterommet tenk som om det er inne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg