fredag 22. april 2016

Gyngestol utendørs

Sjekk ut Gyngestol Utendørs. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stoler skal være fine å sitte på, og å se på.

Finn de nye stolene dine her. Stolen kombinerer funksjonalitet med eleganse og komfort. Den er laget av norsk furu og solid bygget med materialer som tåler å stå ute i det nordiske klima. Vi fikk ideen om Cubastolen etter en sykkeltur med venner på Cuba, hvor gyngestoler utendørs er vanlig. En lur i denne stolen får oss til å drømme oss vekk til bestemors hage, saft og vann og blomstrende kirsebærtrær.


Stilig gyngestol til utendørs og innendørs bruk. Lekker og behagelig enkel å flytte rundt – enten du liker å sitte i sola, i skyggen eller inne. Gynging er ekstra avslappende og godt for kroppen, for både store og små.

En gyngestol kan derfor være til god nytte for de personene som har et søvnproblem. Med en gyngestol får du helt enkelt et behagelig sittemøbel, som med sine positive innvirkninger på kroppen, er vanskelig å slå. Det er den beste plassen til å prate, lese, se på TV eller bare slappe av. Denne treverk gyngestolen er laget av hardtre og fir treverk som er kjent for sitt absolutt værbestandighet og holdbarhet.


Den stolen kan tåle sollye og regn og kan brukes innendørs eller utendørs som f. Cubastolen er en utendørs gyngestol som fort kommer til å bli et favorittmøbel på uteplassen din. Gyngestolen er komfortabel å sitte i selv uten puter, da den har en passform som gir god støtte til rygg og nakke. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


I tillegg til å være solid bygget med materialer som tåler å stå ute i vær og vin har stolen et elegant og pent utseende. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Hardheten gjør det enkelt å komme seg opp, og den er stor nok til å ha.


Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Eames Plastic Armchair RAR gyngestol leveres i fargene mustar basic dark, basalt, poppy red ,ocean ,cream ,mauve grey, white, classic green, ice grey, moss grey, navy blue, classic red and oxide red. IKEA - GRÖNADAL, Gyngestol , grå, natur, Håndvevd rygg og sete gjør at hver GRÖNADAL- gyngestol er unik.


Laget av rotting og ask, naturmaterialer som bare blir vakrere med tiden.

Les om vilkårene i garantiheftet. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Velg fra et bredt sortiment. Gratis frakt på alle hengekøyer og hengestoler. Kul gyngestol fra Fatboy.


Oppå denne stolen plasserer du enkelt din Fatboy sittesekk. Da kommer du litt opp fra bakken og får muligheten til å gynge i en avslappende, deilig stol. Det følger med stoppkiler, slik at du kan låse den i din favorittstilling.


Kan brukes både innen- og utendørs. I en hektisk hverdag er det avgjørende å kunne hvile mellom slagene. Copenhagen gyngestolen er fremstilt av værbestandig pulverlakkert aluminium og fås i fargene aqua og lava-grå.


Da er det godt å ha en komfortabel lenestol eller gyngestol hvor vi senke skuldrene og slappe av. Hos oss finner du et bredt utvalg av lenestoler, hvilestoler og gyngestoler med og uten armlene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg