tirsdag 26. april 2016

Tannum møbler og belysning

Tannum møbler og belysning

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. De aller beste tilbudene. Her finner du alle aktuelle tilbud. Stort utvalg av fint interiør.


Tannum møbler og belysning

Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Lamper er virkelig designobjekter som er tilgjengelig for mange, også prismessig. Med en flott lampe kan du få et blikkfang i rommet. Det finnes virkelig mange fantastisk vakre lamper, alt fra gamle klassikere til helt ny og moderne design.


Med LED-teknologi har det også blitt helt nye muligheter på designfronten. Se litt om mulighetene og utvalget her. Tannum møbler og belysning Vår kolleksjon av møbler belysning gardiner solskjerming tepper inneholder både klassikere, bestselgere og nyheter. I vår butikk ved Nationaltheatret i Oslo, finner du det ypperste som er å oppdrive av designmøbler, belysning , tepper, tekstiler og solskjerming innen vår nisje. Plisol – den usynlige og utrolig praktiske solskjermingen Leverandør: Designer: På salg!


I mer enn år har vi solgt møbler , belysning , tepper og tekstiler fra ledende produsenter og verdenskjente designere. Vi etterstreber å selge produkter med høy kvalitet, god funksjonalitet og et moderne design. Har du glemt kontoen din? Vi leverer alle lamper fra følgende leverandører.


Tannum møbler og belysning

Om du trenger hjelp med belysning til hjemmet ditt har vi en lysdesigner som gjerne tar et hjemmebesøk, og finner riktig løsning for deg og ditt hjem. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue.


Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design, fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør. Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner: Salg av møbler og belysning til våre flotte kunder Noe forefallende arbeid Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring fra og lyst til å. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Tannum møbler og belysning

Besøk et varehus eller våre nettsider. Selv om fokuset ligger på norsk og skandinavisk design og brukskunst, finner man også artikler fra kjente internasjonale designere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg