mandag 9. november 2015

Termokrus

For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Men hvilket termokrus er best? Vi har testet hvor godt termokrus (og outsideren KeepCup) holder på varmen og hvor brukervennlige de er. Og for å ta konklusjonen først: Her er det kjempeforskjeller!


Mens den beste koppen fremdeles holder 6grader etter to timer, er de dårligste nede i 3grader. Robuste klassiske ståltermoser, praktiske termoser til mat og små, smarte termokrus - vi har et bredt spekter med termoser og termokanner, og er sikre på at du vil finne det du leter etter. Romslige termoser for en hel dag i skogen eller små nette varianter som rommer noen kopper - det velger du. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Termokopp er like anvendelig på kontoret som ute i naturen. Med disse termokoppene kan du trygt ta med deg kaffen din over alt. Gavesett termos og termokopper.


Populært gavesett som inneholder. Termokrus og termokopper er populært å få. INVITE TERMOKRUS ASSORTERTE FARGER 35L. Kias Reklame AS Våre kunderådgivere har fagbakgrunn og lang erfaring med å kommunisere våre kunders budskap gjennom de fleste medier, både digitale og de mer.


Thermos original - høy kvalitet. Ergebnisse von Suchmaschinen! Smart drikkelokk - lekker ikke og er behagelig å drikke av, selv i bevegelse. Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking.


Termokrus

Totalt drikker hver nordmann kopper med kaffe hver dag, noe som tilsvarer et samlet tall. Krus med doble vegger og skrukork som åpnes med tommelen. Firmagaver, påskeegg, matgaver, konfekt, reklameartikler, logoklær, julegaver og give-aways. Stort utvalg av termokrus - Vi.


Filter montert i lokket gjør det mulig å ha løs te rett i koppen. De fleste kan leveres med din logo og en evt. Legg merke til at det er noen som har minsteantall ved levering med logo. Klikk på les mer og legg inn logo og antall osv. Ikke glem å gå inn i kassen for å legge inn dine personalia, og send så din ordre.


Termokrus

Altså et særdeles budgetvenligt termokrus , der gør sig rigtig godt i bilen med den smarte énhåndsbetjening og pushventil, der holder dit fokus på vejen. Et godt og simpelt termokrus , der bestemt fortjener ros i vores store termokrus oversigt – og runder denne testartikel flot af! Vi har stort utvalg i ulike typer av termokrus.


En lekker temokopp som passer til bilen, båten eller hytten. Kun med hvit bakgrunn. Utsolgt for stålfargen. Vi har flere ulike modeller, materialer og farger - så.


Termokrus

Vi har et stort og godt utvalg termokrus i forskjellige prisklasser. Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss.


Dobbeltisolert termokrus med utside i rustfritt stål og plast inni. Skrulokk med trykkåpning og antislip-grep. Garantert lekkasjefri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg