tirsdag 17. november 2015

Keramikk leire salg

Vi i Alt for Keramikk AS har i snart år forhandlet råvarer og utstyr for keramikk og glass i Norge. Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser. Ellefsen AS lagerfører et bredt utvalg leiresorter som vi mener skal dekke de fleste behov innen industri, skole, pottemakeri og hobbybruk. De fleste av våre leirer er renset og vakuumbehandlet.


Dette gir homogene leirer med høy kvalitet hvor kunden slipper overraskende urenheter som skaper problemer.

Fargen er grå både i el-ovn og gass-ovn. Anbefalt brenningstemp. Plastsekk med 1kg. Her kan du finne informasjon om utstyr, leire , glasur og mye annet som vi leverer.


Under de forskjellige kapitlene vil det finnes pdf filer som du kan se på eller laste ned og eventuelt skrive ut. Disse viser i detalj produktene våre. Jeg har to år på tegning, form og farve, og dessuten en allsidig bakgrunn fra silketrykk, skulpturering og dekorasjon.


Jeg er i stor grad autodidakt hva Keramikk angår, men har også deltatt på forskjellige kurser, og hatt privattimer i bl.

Det er selvsagt også mulig å ta kontakt med oss for å bestille papirutgave av katalogen. Vennligst oppgi e-postadresse og telefonnummer du kan nåes ved bestilling, slik at vi kan få tak i deg dersom noe er uklart. Vi ønsker å selge alt samlett og selger langt under denne summen ved hurtig avgjørelse! Det står også igjen en del keramikk i butikken som er til salgs. Skal du forme og være kreativ med leire , så har vi mange spennnende produkter.


Du finner både tradisjonelle leiretyper blåleire og rødleire, samt selvherdende leire som er utrolig enkel å arbeide med. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Das Pronto leire , kg. Du kan også være interessert i. Play-Doh Fun Factory, lekeleire Artig sett med Play-Doh lekeleire og stanseverktøy.


Siden de fleste keramikere er selvstendig næringsdrivende og har egen bedrift, må keramikeren også bruke tid og ressurser på markedsføring og salg. Min lidenskap for leire gir meg mulighet til å skape og leke innenfor nettopp dette, det er en stor tilfredsstillelse. Interessen for leire kan jeg huske at jeg har hatt tilbake til da jeg var 5-år, jeg elsket å modellere og se hvordan fargene blandet seg i hverandre. Hos Kvik leveres keramikkbenkeplater i en rekke farger som passer til ethvert kjøkken – enten det er et moderne, retro eller kanskje et klassisk landkjøkken. Dessuten er den tilsatt fin san en smule malt lava og pipeleire (ball clay).


Leira har særdeles gode dreieegenskaper, og er på grunn av tilsetningen av pipeleire, meget plastisk. Stempel for preging i keramikk , leire og såpe. Lages med din tekst og logo.

Stempelet fungerer like fint til både keramikk og såpe, og kan også brukes på andre tilsvarende myke materialer. Leandro kr 29kr 6inkl. Armbånd med grønn keramikk. Isidoro kr 24inkl.


Elastisk armbånd av keramikk og leire. Vi er en privatei dansk virksomhet med salg i land. Overordnet med et sterkt verdisett i forretningskonsept og menneskesyn, da vi prøver å tenke på den enkelte.


Et annet kritisert trekk ved 40-årenes keramikk var den lite forståtte og følelsesløse glasuren de fleste importerte fra England.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg