tirsdag 3. november 2015

Kjøpe reinsdyrskinn

Reinsdyrskinn har lange tradisjoner og er like dekorative som de er varme. REINSDYRSKINN - UTEBRUK PARTIVARE - BEREDDE. Trendcarpets reinsdyrskinn kommer fra Lappland i Sverige og har en fantastisk herlig kvalitet.


Et reinsdyrskinn kan gjerne brukes som en koselig innredningsdetalj. Man kan også bruke reinsdyrskinnet som gulvteppe, men helst et sted uten mye trafikk, siden teppet kan miste litt hår.

Men til å sitte på eller beundre er reinsdyrskinnet helt. Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset. Det vil si at løse underhår er fjernet.


Bedre isolering er vanskelig å finne. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

Tørkede skinn er det beste, husk å kjøp et langt nok. Viktig å ikke ha for fuktig underlag over ti men slikt er lett å løse. Bor i Finnmark og har luksusen det er å kunne velge og vrake.


Høstskinn røyter minst, men er ikke de mest langhårede. I dag med ein årsproduksjon på over 80. Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn.


Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt. Vi tilbyr selvfølgelig også fri frakt og retur, da det kan være vanskelig å forutse hvordan skinnene vil ta seg ut hjemme hos deg. Impregnerte reinsdyrskinn Vi har forskjellige varianter av impregnerte skinn til utebruk.


Vi tilbyr skinn, huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Flott reinsdyrskinn av ungdyr.


Andre har også kjøpt. Deilig som liggeunderlag i teltet,.

Stort utvalg og god pris på saueskinn, saueskinn-sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Like mykt og behagelig som garvet skinn.


Hvert av de myke skinnene er unike i farge og fasong, og vil gi rommet et luksuriøst preg. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen.


Spesifikasjoner: - Størrelse: Ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg