onsdag 11. november 2015

Kjøkkenplater glass

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vi har veggplater i laminat, kvarts, akryl og glass , og mange ulike uttrykk og farger.

Velg mellom standardlengde eller spesialtilpasset veggplate. Rengjøres med en myk klut fuktet i vann og, om nødvendig, mildt oppvaskmiddel eller såpe. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer. Vi leverer også glass på bestilling.


MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser.

Trenger du hjelp til å frakte. De tradisjonelle flisene over kjøkkenbenken har fått en sterk konkurrent i kjøkkenplatene som har kommet på markedet de siste årene. Hvis du ønsker å bevare din ønskeliste over lenger ti kan du med fordel opprette en bruker.


Du kan også gå inn på ønskeliste-siden og sende ønskelisten til. Hjørnelist innvendig til kjøkkenplater aluminium 6mm. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med- og uten flisemønster. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater.


Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Fibo Trespo Kitchen Board er veggplater som er spesialtilpasset kjøkkenets sprutsone. Kjøkkenplater : Fiks ferdigløsning.


Kitchen wall har moderne flismønster og holder seg rene og hygieniske år etter år. Glass fra Oksidé er en idé om å benytte det beste og mest moderne innen grafisk produksjonsteknikk, til å skape en vakrere og mer bekvem tilværelse for mennesker med sans for et pent og praktisk kjøkken. Plateoverflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger. Hos MAXBO kan du blant annet velge mellom kjøkkenplater med klikk-lås og plater som limes på veggen. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Enklere kan det ikke gjøres!

Glamitec AS – Digitaltrykk på glass – Glamitec AS – Digitaltrykk på. Gi kjøkkenet eller badet et nytt utseende med våre laminatveggpaneler. De er holdbare, raske og enkle å montere og leveres med livstidsgaranti.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Med glass kan du gjøre som du vil – og bytte motiv på et senere tidspunkt hvis du vil.


Glassplate over kjøkkenbenken kan også leveres med matt finish, eventuelt ferdig lakkert i ønsket farge. De siste årene har det også åpnet seg en hel verden av kjøkkenplater. Frostet herdet glass her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg