onsdag 18. november 2015

Aluminiumsramme

Rammen har en bredde på mm, og gir en flott industriell effekt med materialet. Aluminiumsramme Sandvika er en moderne og lekker ramme! Rammen er flat, men har en liten knekk innerst mot bildet, slik at bildet ditt skal få oppmerksomheten den fortjener. Et enkelt og nøytralt speil som passer alle rom. Speil med aluminiumsramme 120cm mod.


Flott plakatramme for bord som viser plakaten din i stående format Denne plakatrammen er tosidig og kommer i to størrelser, Aog A3.

Den står stabilt på bordet, men er også utstyrt med dobbelsidig teip under for enda bedre støtte om ønskelig. Oppslagstavle med allsidige bruksromåder. Tavlen kan både benyttes som informasjonstavle på jobb eller i andre offentlige miljøer, eller som et sted å oppbevare. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby vinduer i flere fasonger og med U-verdi.


Samtidig velger du hvilken type åpning du vil ha. Utmerket til påminnelser, huskelapper samt organisering og planlegging i hjemmet eller på arbeidsplassen! Denne magnetiske whiteboard med smal aluminiumsramme henges på veggen ved hjelp av to opphengsfester og medfølgende skruer og plugger.

Hos MAXBO finner du slitesterke og lette aluminiumslister for en moderne innredningsstil. Kjøp på nett eller i butikk. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile.


Vi bruker cookies for å bedre brukervennligheten på willabgarden. Dette godkjenner du ved å benytte deg av willabgarden. Med aluminiumsramme vil bildet ditt eller reklamebudskapet ditt bli lagt merke til!


Et elegant rammesystem som passer inn i de fleste landskap, enten det er på et kontor, show rom, utstillingslokale, messe, butikk m. Vår aluminiumsramme ser nesten rammeløs ut og kan skreddersys med lengder på inntil meter. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bi-Office whiteboardtavle Maya, emalje, aluminiumsramme , 9x 6mm hos staples.


Bestill online i dag få. Derfor valgte jeg i år å gjøre det enkelt. Jeg valgte meg en CAAD aluminiumsramme fra Cannondale.


Vinduer må være i tre I Norge har trevinduer alltid vært det mest populære valget. Ingen annen materiale er like pent å se på, og det er kun trevinduer som gir. Vinduer og dører bygget i vedlikeholdsfritt materiale, skreddersydd til dine behov.


Oppdag Norges beste vindu – bedre får du ikke! Med sin blanke overflate kommer aluminiumet til sin rett.

Pulverlakkert hvit aluminiumsramme , grå textilene i sete og grå puter i olifin. Passer alle typer hus. Leveres med halvkassett. Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk.


Stor whiteboard med aluminiumsramme på hele 90xcm. Kan monteres lodd- eller vannrett. Whiteboardtavle 240x1lakkert med aluminiumsramme. Du må logge inn for å se priser og tilgjengelighet.


Vi har et stort utvalg av teakmøbler. Se våre teakmøbler her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg