tirsdag 10. november 2015

Oljedekkbeis temperatur

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Forhold under påføring Luftens og underlagets temperatur må ved påføring være over -°C. Anbefalt filmtykkelse pr. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.


Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Meget værbestandig oljedekkbeis som fremhever treets struktur. Utover høsten er duggmatting et vanlig fenomen, og dette kommer i løpet av kveld og natt når temperatur og fukt endres. Kommer det dugg på fuktig eller halvtørr maling, vil det kunne oppstå matte skjolder. Jeg har ny bordkledning og velger oljedekkbeis fordi den trekker inn i treveket og samtidig gir glatt finish.


Har du bordkledning som er mettet med maling, og vil ha ny farge eller dekke skikkelig, da velger du oljemaling. Overmalbar etter xx timer ved xx temperatur. Tørketid - Drygolin oljedekkbeis. Oljebaserte produkter vil tørke langsomt ved lav temperatur (tjæralin kanskje dager) Men ikke vent: Hvis du lar kledningen stå til våren må du fram med stålbørste for å fjerne døde tfrefibre. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Den er spesielt egnet for værutsatte steder med stor vannbelastning. Drygolin PLUSS Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som fremhever treets struktur.


Vi selger kun hvit maling på nett. Her gir Jotuns eksperterdeg svar på spørsmål de ofte får om malejobben folk skal i gang med - om maling, beising, rengjøring og forarbeid. Hvor lang tid beisen bruker på og tørke avhenger av temperatur og luftfuktighet og det er forskjell fra produkt til produkt - så sjekk opp dette nøye.


Jotuns Drygolin er en oljedekkbeis som gir en ekstra god værbestandig beskyttelse og holdbarhet samtidig som den gir avdempet trestruktur. Selv om høsten er her kan du fortsatt beise med Trebitt Oljebeis. Faktisk kan du beise i ned mot -grader så lenge underlaget er rent, fast og tørt.


Drygolin Oljedekkbeis er en meget værbestandig, vannfast, tiksotrop oljedekkbeis basert på egenproduserte alkydoljer. Tilsatt filmkonserverende middel mot svertesopp. Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert.


Finn ut hva du skal velge til ditt. Det er nok været og temperaturen som forteller oss når tid vi kan beise huset. Men med oljedekkbeis kan man male midt på vinteren, hvis det ikke er så altfor kaldt, selv om det ikke er til å anbefale. Kjartans anbefaling er å ta hensyn til temperaturen og følge med på når tid nattefrosten gir seg.


Nå har det gått timer og fortsatt så løsner det seige. Påsken er for mange tid for vårklargjøring av hagen, og for mange omfatter det også vårklargjøring av terrassen. Men hva skal du velge, beis eller.


På den varmeste perioden på sommeren er det derfor morgen og kveld som er mest egnet, forteller malingseksperten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg