onsdag 11. november 2015

Jotun teak

Finn laveste nettpris her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Behandle teak og edeltre med Benar oljeprodukter.


Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til beskyttelse og forskjønnelse av edle tresorter som teak , redwoo meranti og merbau.

Marine, Protective and Powder Coatings. Om teakoverflaten er flekkete og kraftig misfarget anbefaler vi å vaske med Jotun Mildew Remover først. Skyll overflaten som skal rengjøres godt med rent vann før du starter behandlingen. Rist flasken godt før bruk. Produktet vil endre glans på maling og glassfiber, og kan også skade eloksert aluminium Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


En dempet og sval mintaktig tone. Oljen påføres for å forhindre at sand og annen skit, samt uv-stråler trekker ned i treet.

Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. Vannfortynnbar sealer som beskytter teak og andre harde treoverflater mot vann og smuss, og gir en voksaktig. Den er designet for å beskytte teakdekk og andre treflater mot oksidering og andre problemer som kommer av. For best resultat bør underlaget være rent, tørt og fritt for forurensning. Forbehandling: Skyll godt med rent vann.


Etter minutter fjernes det overskytende produkt med en tørr og ren klut. Passer perfekt til både båtdekket og hagemøblene. Gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann og skitt samtidig som det forhindrer at treet tørker ut og sprekker.


Oslo er også lekker til gylne bruntoner, retro teak og gyllent treverk for å nevne noe. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Oljen er enkel å påføre og har gode penetrerende egenskaper, noe som gir optimal trebeskyttelse.


Olje til oppfriskning og vedlikehold av teak ombord i båten. Vannbasert forsegling for beskyttelse av nyrenset teak og annen hardved. Jotun Benarolje UVR, gir en meget værbestandig og elastisk beskyttelse på teak og andre eksotiske treslag.

Teakolje JOTUN TEAK OIL. Har en svak gyllenbrun egenfarge som forsterker løden i treverket og innholder UV-filter og filmkonserverende midler mot svertesopp. TEAK SEALER 5L Vannbasert sealer basert på kinesisk treolje. Inneholder flytende voks og UV-filter. Det gjør den ytterst holdbar og sterk uten noen nærmere overflatebehandling som lukker porene.


Dermed er den også et utmerket antisklimateriale som tradisjonelt har gjort den så velegnet til båtdekk. Tallerkener i resirkulert teak fra Bali passer helt perfekt til ”Travel in Style”-temaet. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg