onsdag 18. november 2015

Industriell interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Den industrielle tråden smyger seg gjennom hele boligen. Kjøkkenet har nok det sterkeste, industrielle uttrykket, med tre meter høyde under taket og et industrivindu importert fra Sverige.


Kranen ved vasken har messingventiler som kommer fra New York, gasskomfyren er fra Italia, og den industrielle bryteren er russisk.

En kjølig blåaktig grå tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Industriell Interiør SALG på nett! Alltid gode tilbud og rabatter. Om industriell design.


Det er et privilegert studium som har eget bygg med tegnesaler og verksted midt på Gløshaugen. Bygging av forlatte industribygg i trettiårene – førtiårene av.

Kjøp Interiør industriell stil på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Interiør industriell stil i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Valg av gulv er viktig i denne stilen.


Du kan enten understreke det industrielle ved å velge epoxy- eller gummigulv, eller gjøre som her og varme opp stilen med tyrkiske gulvfliser. Her er det valgt sandfarge på flisene, som harmonerer godt med både de stramme modulene og den hyggelige spiseplassen. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk.


De holder til i et gammelt industrilokale med høyt under taket. Flere og flere sverger til den røffe stilen i sitt eget interiør. I hvert fall for en god stund. Gammel fabrikkstil Grove overflater, røffe tekstiler og upolert metall kjennetegner den industrielle stilen som gir en rå fabrikkfølelse.


Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør , vintage og antikk, gamle redskaper, kunst og møbler. Kun ekte vare - autentiske. Etter flere års bruk kan klassiske interiører og møbler gjerne være moderne i uttrykket etter lang tids elde, da stilen vektlegger et tidløst uttrykk. Slike møbler og gjenstander kalles ofte for designikoner.


Jeg er veldig glad i de industrielle elementene, som bryter med en ellers nordisk stil og det mer eklektiske. Det store industriskapet fra Herøya, samt de russiske boksehanskene jeg vant på en auksjon, er med på å personliggjøre stilen min.

Her er Bo Bedres detaljer som avslører om du kan kunsten å innrede! CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Cathrine sammenligner det å skape et interiør med å sette sammen et antrekk.


Du starter med en basis som gjøres personlig og spennende med ulikt tilbehør. Gulvet er en vesentlig del av basisen. Til denne paletten foreslår hun lyst eikegulv i hovedrommene, og sorte skiferaktige fliser i entreen. Valget av møbler er nært knyttet til dekorasjonen. Det er det andre elementet som skal tas hensyn til når du designer stuen din.


Generelt er den industrielle stilen preget av tilstedeværelsen av råvarer som murstein, rustikk tre, metall og rustfritt jern. Vintage trekasse med håndtak, vintage interiør oppbevaring, gammel industriell kasse. Oppleves som kjølig, røff og industriell. Stor industriell tønne.


Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. Forside Planløsning og Fasade Gratis tegneprograTegne hus, planløsning, interiør , uterom ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg